Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Διακοπή με παίκτη Παναθηναϊκού πεσμένο – Δίπλα στο σημείο ο Καραπαπάς

Δυστυχώς δεν μπορούμε να απολαύσουμε μόνο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με τον Καμαρά σε 1-1. Το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι και στους πανηγυρισμούς έπεσαν κάποιες κροτίδες.

Ο Χουάνκαρ τραυματίστηκε. Δεν υπήρξε σαφές τηλεοπτικό πλάνο για να μας δείξει ακριβώς τι

συνέβη. Ωστόσο, ο Ισπανός έπεσε κάτω και έφτασε τελικά να τον πάρει φορείο. Έκανε ζέσταμα μαζί με κάποιους ακόμη «πράσινους».

Έδειξε να αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα. Υπήρξε εκνευρισμός. Ειδικά ο Βέρμπιτς ήταν έξαλλος και προσπάθησε να ανοίξει διάλογο με την κερκίδα. Εκείνος που έσπευσε να τον ηρεμήσει ήταν ο Σπύρος Βλάχος.

Ο Κώστας Καραπαπάς από πλευράς γηπεδούχων ήταν από τους πρώτους που πήγε εκεί που ήταν πεσμένος ο Χουάνκαρ. Θέλησε να ενημερωθεί για την κατάστασή του και να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν την απόφαση να πάνε στα αποδυτήρια. Τόσο όσοι έπαιζαν όσο και όσοι ήταν στον πάγκο, έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το ίδιο έκανε και το διαιτητικό τιμ. Ο Μαρέσκα σφύριξε και μαζί με τους επόπτες και τον τέταρτο πήγε και εκείνος στα αποδυτήρια.

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση για το θέμα μέσω του ακόλουθου tweet: «50′ Κροτίδα πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που προθερμαίνονται. Ο Χουάνκαρ βρίσκεται στο έδαφος τραυματισμένος. Διακοπή στον αγώνα. Η ομάδα μας αποσύρεται στα αποδυτήρια».

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα