Ματέο: «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στην Ελλάδα, μαχητική ομάδα ο Παναθηναϊκός AKTOR»

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 13η αγωνιστική της Euroleague το βράδυ της Πέμπτης (07/12, 22:15, NS Prime). Ο Τσους Ματέο σχολίασε το παιχνίδι των «μπλάνκος», υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσεις επί ελληνικού εδάφους, ενώ οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν είναι μία μαχητική ομάδα.

«Οι Έλληνες οπαδοί υποστηρίζουν τις ομάδες του πολύ ένθερμα και είναι κοντά στο γήπεδο.

Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στην Ελλάδα και περιμένω ένα παιχνίδι παρόμοιο με το χθεσινό απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν θα πρέπει να χάσουμε τον έλεγχο του αγώνα», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μπορεί ο Παναθηναϊκός AKTOR να έχει διαφορετικό στιλ από τον Ολυμπιακό, αλλά θα βρούμε μπροστά μας έναν μαχητικό αντίπαλο που προέρχεται από μια ήττα στην Κωνσταντινούπολη και θα θέλει να ρεφάρει με τη βοήθεια του κοινού του. Για μας νίκες όπως αυτή επί του Ολυμπιακού επιβεβαιώνουν την καλή χημεία, την καθημερινή δουλειά και την εφαρμογή του πλάνου από την ομάδα. Τέτοιες νίκες σού δίνουν αυτοπεποίθηση για να συνεχίσεις να δουλεύεις με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε εμείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα