Ο Ολυμπιακός πληρώνει και την επιμονή του Μπαρτζώκα με τον ΜακΚίσικ!

Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του έκανε ο Ολυμπιακός μέσα στο ΣΕΦ, όπου και ηττήθηκε από τη Βαλένθια με 63-56 και έφτασε στο 7-7 το ρεκόρ του στη Euroleague.

Η ομάδα του Πειραιά, έδειξε πολύ κολλημένη σε ορισμένα σημεία του αγώνα και δεν μπορούσε να βρει καμία επιθετική λύση,

ενώ αρκετοί παίκτες του δεν ήταν σε καλό βράδυ.

Ωστόσο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε μία από τις δύσκολες βραδιές του, όπου οι επιλογές του συζητήθηκαν και μάλιστα πάρα πολύ.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και στο Twitter, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που τόνισαν ότι ο Έλληνας κόουτς εμφάνισε κολλήματα και δεν έκανε τις κινήσεις που έπρεπε.

Ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που μιλούν και για τις καλοκαιρινές του επιλογές, αφού ο Λουκ Σίκμα και ο Ίγκνας Μπραζντέικις, εξακολουθούν να είναι χαμένοι.

Ολυμπιακός: Η επιμονή του Μπαρτζώκα με τον ΜακΚίσικ!

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει αρκετά θέματα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, αφού λείπει ο παίκτης που θα βάλει εύκολα την μπάλα στο καλάθι.

Ειδικά σε μία βραδιά που ο Άλεκ Πίτερς έπρεπε να βρίσκεται δίπλα στη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί του, οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς τους πόντους του, έδειξε τεράστιες αδυναμίες.

Ο Γκος αγωνίστηκε ελάχιστα, επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του, χωρίς να προσφέρει δημιουργικά και επιθετικά.

Ενώ ένα από τα θέματα που έδειξε να έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι το να επιλέξει σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα να αφήσει μέσα στο γήπεδο τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Αμερικανός είναι βασικό… γρανάζι της επιτυχίας του Ολυμπιακού, ωστόσο έχοντας λείψει μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Η έλλειψη ρυθμού φαίνεται από… χιλιόμετρα μακριά και οι επιλογές του δε θυμίζουν τον παίκτη που ξέραμε, αφού είναι λογικό ότι θέλει χρόνο.

Είναι ενδεικτικό ότι είχε μόλις τρεις πόντους σε σχεδόν 13 λεπτά συμμετοχής και όλοι ήταν από βολές, γιατί όλες οι άλλες προσπάθειες του ήταν άστοχες.

Μάλιστα ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κάνει αυτό την επιλογή και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και πάλι σε κρίσιμο σημείο, που θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να γίνουν πολλά για να μας θυμίσει ο Ολυμπιακός τα όσα είδαμε πέρσι, έστω και σε ένα ποσοστό, αφού έχουμε αρκετούς νέους παίκτες που λόγω τραυματισμών και άλλων θεμάτων, προπονούνται πολύ λίγο μαζί.

Το μέλλον θα δείξει αν ο Έλληνας κόουτς θα καταφέρει να αντιστρέψει τα πράγματα και να εμφανίσει κάτι διαφορετικό, παίρνοντας νίκες κόντρα στις μεγαλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, για να καλύψει τις ήττες μέσα στο γήπεδο του.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα