Ολυμπιακός: Τρίβουν τα χέρια τους με αυτόν τον παίκτη

Ολυμπιακός: Τρίβουν τα χέρια τους με αυτόν τον παίκτη και του δίνουν άμεσα ρόλο στο ροτέισον της ομάδας.

Κακά τα ψέματα. Αν δεν είχε τους τραυματισμούς των τελευταίων χρόνων να τον ταλαιπωρούν, στην Ελλάδα θα ερχόταν μόνο για… διακοπές.

Τελικά το καλοκαίρι ήρθε στον Ολυμπιακό, όμως επί εποχής Μαρτίνεθ δεν πήρε ευκαιρίες, εκτός από

κάποια παιχνίδια στην δεύτερη ομάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Όμαρ Ταϊρέλ Κρόφορντ Ρίτσαρντς είναι Άγγλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό πλάγιος αμυντικός για τον Ολυμπιακό, με δανεισμό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στις 27 Μαΐου 2021, η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την υπογραφή του Ρίτσαρντς με τετραετές συμβόλαιο ως ελεύθερο παίκτη, αφού έληγε το συμβόλαιό του στη Ρέντινγκ τον Ιούνιο του 2021, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός δεν τον άφησε να δείξει την αξία του. Μετά από 12 συμμετοχές με τους Γερμανούς, πήρε μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ όπου επίσης δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να βρει τα πατήματά του.

Ολυμπιακός: Τρίβουν τα χέρια τους με αυτό τον παίκτη

Ο δανεισμός του παίκτη στον Ολυμπιακό ήταν μία ευκαιρία να γίνει ξανά ο παίκτης που ανάγκασε τη Μπάγερν να δώσει επτά εκατομμύρια για να τον αποκτήσει.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν του έδωσε ευκαιρίες, ενώ καταστροφική λέγεται πως ήταν και η αντιμετώπισή του από τον φυσικοθεραπευτή που έφερε στον Ολυμπιακό ο πρώην πλέον Ισπανός προπονητής των ερυθρόλευκων.

Στο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τοπόλα ο Κάρλος Καρβαλιάλ έδωσε χρόνο συμμετοχής στον 25χρονο Άγγλο, βάζοντάς τον αριστερό εξτρέμ. Ο Ομάρ Ρίτσαρντς παίζει ως αριστερό μπακ, έχοντας τη δυνατότητα να καλύπτει όλη την πλευρά.

Θα πάρει και τις ευκαιρίες του ως αριστερό μπακ, καθώς ο Καρβαλιάλ δεν φαίνεται να υπολογίζει τον 34χρονο Κίνι.

Μεγάλο στοίχημα ο Άγγλος, με καταγωγή από την Τζαμάικα, ο οποίος αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Τζολάκης: Εκεί υπέγραψε – Μεγαλώνει η απόσταση!

Ολυμπιακός: Ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το 2024

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα