Ο Ντουρμισάι σε δράση και ο έξαλλος πανηγυρισμός στην Τούμπα (vids)

Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ χρήσιμης προσθήκης, όπως είναι αυτή του Φιορίν Ντουρμισάι για την οποία σας ενημέρωσε πρώτο το Sportime.  Η απόκτηση του 23χρονου διεθνή επιθετικού με καταγωγή από την Αλβανία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Οι «κίτρινοι» προσθέτουν έναν παίκτη με ποιότητα και με διαφορετικά χαρακτηριστικά στο ρόστερ τους που έρχεται να συμπληρώσει το κενό που υπάρχει στην επίθεση των «κίτρινων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η θέση της ΠΑΕ Άρης

για τη μεταγραφή του Ντουρμισάι

Πιο χαρακτηριστικό τέρμα που σημείωσε ήταν αυτό με τον Πανιώνιο στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ στις 27 Φεβρουαρίου του 2019 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μπίσεσβαρ είχε ανοίξει το σκορ στο 32′ για τον δικέφαλο, με τον Ντουρμισάι να ισοφαρίζει μόλις 2 λεπτά  αργότερα. Συγκεκριμένα, ο τότε φορ των «κυανέρυθρων» στο 34’ έγραψε το 1-1 που ήταν σκορ πρόκρισης και αμέσως έτρεξε μπροστά από την εξέδρα των οργανωμένων του Δικεφάλου και πανηγύρισε έξαλλα!

Οπως ήταν φυσικό ο πανηγυρισμός αυτός προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φίλων του δικεφάλου που τον αποδοκίμασαν. Γενικότερα πρόκειται για έναν συναισθηματικό και παθιασμένο παίκτη που «δένεται» με την κερκίδα των οπαδών της ομάδας του.

Δείτε παρακάτω τον Φιορίν Ντουρμισάι σε δράση 





Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ο Ντουρμισάι σε δράση και ο έξαλλος πανηγυρισμός στην Τούμπα (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα