Λένε για Πρίγιοβιτς και ο Ολυμπιακό οι Σέρβοι, αλλά…

Από το πρωί των Χριστουγέννων, τα Μέσα της Σερβίας κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Αλ Ιτιχάντ που αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο η αποχώρησή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Ακόμα και αν ο ίδιος ο παίκτης αποφασίσει να «πετάξει» τα τέσσερα εκατ. Ευρώ ετησίως, ώστε να λύσει το συμβόλαιό του, στο deal

εμπλέκονται και ατζέντηδες. Τέσσερις το σύνολο. Οι οποίοι πρέπει να λάβουν -στο σύνολο- 2 εκατ. Ευρώ, χρήματα που θεωρείται απίθανο πως… θέλουν να χάσουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συμβόλαιο… σουλτάνου από τη Γαλατασαράι στον Ομάρ

Από εκεί και πέρα, πάλι, αν τελικά ο Πρίγιοβιτς καταφέρει και «σπάσει» το συμβόλαιο και βγει στην αγορά ως ελεύθερος, πιθανότερος προορισμός φαντάζει το πρωτάθλημα της Τουρκίας.  Άλλωστε θέλει και ο ίδιος να επιστρέψει στην Ευρώπη ώστε να μπορέσει να κερδίσει και μία θέση στην Εθνική Σερβίας.

Και πάμε στο ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Μία περίπτωση που όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η Blic «θα προκαλέσει σεισμό το ελληνικό ποδόσφαιρο». Δεν είναι λίγο άλλωστε ένας παίκτης που έχει συνδεθεί τόσο έντονα με τον ΠΑΟΚ, να βρεθεί στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τους Σέρβους, η ευρωπαϊκή προοπτική του Ολυμπιακού είναι ένα από τα κλειδιά στην υπόθεση.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή μοιάζει πλήρης στη γραμμή κρούσης του, καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές στην επίθεσή του.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Λένε για Πρίγιοβιτς και ο Ολυμπιακό οι Σέρβοι, αλλά… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα