Ο Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Μην παρασυρθούμε!»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό, έδειξε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και το εμφατικό 3-0, αλλά είχε πολλά σημεία που δεν του άρεσαν.

Οπως είναι η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ ειδικά στο α’ ημίχρονο. Εκεί όπου ο Ιωνικός έκανε τέσσερις τελικές φάσεις και πλησίασε πολύ κοντά στο γκολ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αμέσως μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ

μίλησε στους παίκτες του. Και ζήτησε να είναι άπαντες προσγειωμένοι μετά την νικηφόρα πρεμιέρα.

«Είναι σημαντική η νίκη που πετύχαμε, γιατί την θέλαμε πολύ. Όμως δεν θα πρέπει αυτό να μας παρασύρει. Δεν πετύχαμε ακόμα απολύτως τίποτα. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και κυρίως προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στην δουλειά που κάνουμε και αυτό που θέλουμε να βγάζουμε στο γήπεδο. Τα πολύ πιο δύσκολα είναι μπροστά μας» είπε ο προπονητής προς τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ.

Τη Δευτέρα στα Σπάτα ο Μιλόγεβιτς δεν έκανε ομιλία και θέλησε να αφήσει άπαντες να αποφορτιστούν από το ματς της ΑΕΚ την πρεμιέρα, ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την Κυριακή.

Αύριο η ΑΕΚ έχει ρεπό και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις στα Σπάτα από την Τετάρτη.

Απουσίες παικτών για τον Σέρβο κόουτς δεν υπάρχουν, εκτός των Σιμόες-Λάτσι που κάνουν αποθεραπεία. Οπότε και στο ματς με τον ΟΦΗ θα πάει γεμάτη η Ενωση.

Τάσος Καπετανάκος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα