Ο Γιάννης Σγουρός μιλά για αύξηση απορρόφησης του ΕΣΠΑ κατά 400% και ο Νίκος Χαρδαλιάς για «παρατηρητήρια»

Ο Γιάννης Σγουρός ανάρτησε ένα νέο βίντεο στο προφίλ του στο Facebook. Σε αυτό, ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής υπενθυμίζει την απορρόφηση του ΕΣΠΑ κατά τη θητεία του. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς μοστράρει το «Παρατηρητήριο».

Αυτή τη στιγμή στο Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται μια ενημέρωση για την απορρόφηση του ΕΣΠΑ

από τις Περιφέρειες. Απαραίτητο εργαλείο για τους «γαλάζιους» υποψήφιους Περιφερειάρχες και κυρίως για τον Νίκο Χαρδαλιά. Η αύξηση από το 83,5% στο 100% που αναμένεται να ανακοινωθεί, αναμένεται να προμοταριστεί από τα μέσα ενημέρωσης σαν μια τεράστια επιτυχία της συνεργασίας που είχε η Κυβέρνηση με τις Περιφέρειες.

Ποια ήταν όμως η απορρόφηση του ΕΣΠΑ κατά τη θητεία του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής, την περίοδο 2010-2014; Η αύξηση έφτασε στο 400%. Και δεν είναι το μόνο που πέτυχε κατά τη θητεία του ο Γιάννης Σγουρός, όταν ακόμα η Αττική είχε.. Περιφερειάρχη. Ας μας επιτραπεί να το αναφέρουμε καθαρά, Οι δύο προηγούμενες θητείες αποδείχθηκαν καταστροφικές για την Αττική και το κακό είναι πως ο Νίκος Χαρδαλιάς απειλεί να προσθέσει μία ακόμα άγονη 4ετία.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά στο Δήμο Βύρωνα αποδείχθηκε καταστροφική. Σε όλα τα επίπεδα. Η παρουσία του στην Πολιτική Προστασία συνοδεύτηκε με ρεκόρ καμένων στρεμμάτων στην Εύβοια και έναν από τον μεγαλύτερο αριθμό νεκρών από κορονοϊό στην Ευρώπη. Ακόμα και στη μικρή παρουσία του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η στάση συνολικά Υπουργού και Υφυπουργού στο θέμα με την πυρκαγιά στην αεροπορική βάση της Νέας Αγχιάλου και τις ευθύνες που αποδόθηκαν δημιούργησαν… έχθρες. Διότι, ο Υφυπουργός έβγαλε την ουρά του απέξω. Δεν άρεσε αυτή του η στάση.

Κύρια βάση της προεκλογικής του καμπάνιας που κάνει ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι το «Παρατηρητήριο». Με αυτό ακριβώς είναι και το θέμα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας. Απλώς παρατηρεί…

Γιάννης Σγουρός – Η υπενθύμιση για το ΕΣΠΑ

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα