Ο Αλμέιδα κράτησε το λόγο του στον Μελισσανίδη και περιμένει το ίδιο…

Όποια ομάδα κι αν έρθει να ζητήσει τον Ματίας Αλμέιδα δεν θα πάει. Ο Αργεντινός έχει δώσει τον λόγο στον Δημήτρη Μελισσανίδη πως θα είναι και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ.

Ασχέτως αν έχει συμβόλαιο ή όχι, οι κουβέντες του τεχνικού της Ένωσης μετρούν περισσότερο κι από τα «χαρτιά». Περιμένει όμως και ανάλογη ανταπόκριση…

Πάμε να κάνουμε έναν μίνι απολογισμό για τον Αργεντινό τεχνικό και τα όσα έχει πετύχει. Σίγουρα ο χρόνος φέρνει

φθορά. Σε κάθε του έκφανση. Η πρώτη χρονιά έβγαλε την απόλυτη επιτυχία, αποτελεσματικότητα. Η δεύτερη σεζόν είχε ένταση, team spirit, αλλά στο φινάλε μηδέν εις το πηλίκο. Ακόμη και στην Ευρώπη.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο πρώτος που κάνει την αυτοκριτική του. Το ανέφερε, άλλωστε, από το βράδυ της ήττα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Δεν περίμενε καν να τελειώσει και τυπικά το πρωτάθλημα της Super League 1.

Αλμέιδα: Περιμένει πολλά από τον Μελισσανίδη!

Ήξερε τι έχει πάει και ανυπομονεί για την επόμενη μέρα, προκειμένου να το διορθώσει. Ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης στήριξε τον προπονητή της Ένωσης με SMS…

Η εμπιστοσύνη αδιάπτωτη στη μεταξύ τους σχέση. Δεν το συζητάμε. Αλλά μη νομίζετε πως το δημοσίευμα της «Equipe» πως ο Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε στην shortlist της Μαρσέιγ δεν σχολιάστηκε αναλόγως στα υψηλά κλιμάκια. Με θετικό τρόπο βέβαια εισέπραξαν και την αρνητική απάντηση.

Διότι, ο Αλμέιδα κρατάει τον λόγο του. Βέβαια, το ίδιο περιμένει για την καλοκαιρινή ενίσχυση να κάνει και η ΑΕΚ. Και φυσικά μην ξεχνάτε πως ο 50χρονος Αργεντινός προπονητής έχει μία προσωπικότητα που δύσκολα κάνει εκπτώσεις

Και στην σχέση του με το «αφεντικό» των περυσινών νταμπλούχων δεν παίζουν ρόλο τόσο τα νούμερα, όσο ο λόγος! Αλλά κι από τις δύο πλευρές. Κρατήστε το.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα