ΝΠΣ Βόλος – Άρης: Κάνει ντεμπούτο ο Μαντσίνι

ΝΠΣ ΒόλοςΆρης: Πριν λίγες ημέρες ο Άρης απέκτησε τον Ντανιέλ Μαντσίνι και αμέσως ο Σάββας Παντελίδης του έδωσε φανέλα βασικού. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μέσος είναι στην αρχική ενδεκάδα του Άρη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Παντελίδης

παρέταξε την ομάδα του με τον Κουέστα στο τέρμα. Στην άμυνα ο Άρης έχει τους Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήση, Κόρχουτ στην άμυνα, ενώ οι Σάσα, Ματίγια είναι στον χώρο του κέντρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Όσα λένε οι Ρουμάνοι για τον Γιουνές

Μπροστά τους έβαλε ο Έλληνας προπονητής τους Ντιγκινί, Μαντσίνι και Φετφατζίδη, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ιντέγε.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του Βόλου, ο Χουάν Φεράντο παρέταξε τους νεοφώτιστους με τους Γκαραβέλη, Λύρατζη, Φερράρι, Διαμαντή, Δημόπουλο, Τσοκάνη, Μπαλογιάννη, Ζοάο, Μουνίθ, Μυστακίδη, Γέντρισεκ.

Αυτές είναι οι δύο ενδεκάδες της αναμέτρησης ΝΠΣ Βόλος – Άρης.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post ΝΠΣ Βόλος – Άρης: Κάνει ντεμπούτο ο Μαντσίνι appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα