Ο Μαρτίνς αποφασίζει για Μπρούνο

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι το νέο αφεντικό της Νυρεμβέργης και στο χτήσιμο της ομάδας με στόχο την επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα, θέλει να συγκεντρώσει στο ρόστερ αξιόπιστες λύσεις. Μια από αυτές είναι ο Μπρούνο του Ολυμπιακού, τον οποίο γνωρίζει από την περσινή και άκρως επιτυχημένη πορεία στον Ατρόμητο. Ο Αυστριακός τεχνικός πήρε το 100% από τον Βραζιλιάνο, τον οποίο χρησιμοποίησε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κουλούρη
και οι δυό τους έκαναν απίθανα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Μπρούνο εξαργύρωσε την πορεία του με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βρει βασικό ρόλο στο ρόστερ. Ο Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία και στα επίσημα ματς, τον έχει χρησιμοποιήσει κυρίως στα "φτερά" και όχι στον άξονα, με τον Μπρούνο να υστερεί μέχρι στιγμής δίπλα στις υπόλοιπες επιλογές. Μάλιστα το ματς με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία ήταν άφησε αρκετά πίσω τον Βραζιλιάνο στο μυαλό του Μαρτίνς.

Η Νυρεμβέργη κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση των Πειραιωτών να ζητούν το πράσινο φως από τον Πέδρο Μαρτίνς, για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου. Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο είναι ιδιαίτερα σκεπτικός για την υπόθεση "Μπρούνο", καθώς γνωρίζει πως οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού θα κινηθούν σε τρεις διοργανώσεις και οι ανάγκες σε πρόσωπα είναι μεγάλες. Έτσι μέχρι στιγμής υπολογίζει για μέρος των ματς τον Μπρούνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr η Νυρεμβέργη διατηρεί το πάνω χέρι σε περίπτωση απόφασης του Μαρτίνς να παραχωρηθεί ως δανεικός ο ποδοσφαιριστής, σε σχέση με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.
Keywords
Τυχαία Θέματα