Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 2-2: Όταν ο Τόρες «μιλάει» δύο φορές

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 2-2: Κακό ξεκίνημα για την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, έχοντας μέχρι τώρα σε 3 αγώνες μόλις 4 βαθμούς! Η «Μπάρτσα» δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Οσασούνα.

Η Οσασούνα φάνκε σκληρό καρύδι μέσα στο γήπεδό της και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα ωραίο γκολ του Ρομπέρτο Τόρες, μόλις στο 7′ της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οσασούνα – Μπαρτσελόνα: Ωραίο «παστέλι» από Τόρες (vid)

Η Μπαρτσελόνα

κατάφερε να ανατρέψει το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο του ματς. Συγκεκριμένα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έβαλε στο ματς τον 16χρονο Φατί. Ο οποίος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 51′. Και έτσι έγινε ο νεότερος σε ηλικία σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 64′ με το γκολ του Ενρίκε, ο οποίος επίσης είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα.

Από την πλευρά της όμως η Οσασούνα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 80′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Τόρες ήταν αυτός ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεσή του. Διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στον αγώνα!

Οσασούνα (Γιαγκόμπα Αρασάτε): Ρουμπέν, Βιντάλ, Ερνάντεζ, Νταβίντ Γκαρσία, Εστουπίνιαν, Τόρες, Μεριντά, Όϊερ, Ρούμπεν Γκαρσία, Μπράντον, Αβίλια, ενώ έπαιξαν και οι Ιμπάνεζ, Βιγιάρ, Μονκαόλα.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Ραφίνια, Πέρεθ, Γκριεζμάν, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ενρίκε, Βιντάλ, Φατί.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 2-2: Όταν ο Τόρες «μιλάει» δύο φορές appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα