Νάπολι: Έκλεισε ο Μανωλάς, βγήκαν και οι φανέλες

Παίκτης της Νάπολι πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μανωλάς. Το deal φαίνεται πως κλείδωσε και απομένει η ανακοίνωση των «παρτενοπέι».

Στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως η Νάπολι ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Έλληνα αμυντικού. Δίνει 34.000.000 ευρώ συν 2.000.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

Ο 28χρονος υπέγραψε το συμβόλαιο και θα πάει στην Ιταλία την επόμενη εβδομάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, τα πάντα έχουν συμφωνηθεί.

Θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο

και θα παίρνει 3.500.000 ευρώ. Με τα μπόνους, όμως, θα μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 4.500.000 ανά χρονιά.

Επιπλέον, θα πάρει 2.000.000 ως μπόνους υπογραφής, ενώ ο Αμαντού Ντιαβαρά θα πάει στη Ρόμα για 18.000.000 ευρώ συν 2.000.000 ως μπόνους. Ο τελευταίος παίζει στο Κόπα Άφρικα αυτή την περίοδο και γι’ αυτό θα καθυστερήσει λίγο η δική του μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο Μανωλάς ακούστηκε για πολλές ομάδες. Είχε συνδεθεί με Άρσεναλ και Τσέλσι, ενώ φέτος το όνομά του έπαιξε πολύ για τις Γιουβέντους και Μίλαν. Τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι και θα αγωνίζεται δίπλα από έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών στον κόσμο, τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Τέλος, ένα ακόμη δείγμα του deal είναι ότι στις μπουτίκ της Νάπολι έχει αρχίσει ήδη να προστίθεται η φανέλα του άλλοτε στόπερ των ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Θα φοράει και στην επόμενη ομάδα του το νούμερο 44, όπως έκανε και στη Ρόμα.

Anche Di Marzio ufficializza #Manolas al #Napoli e #Diawara alla #Roma. Da parecchi giorni la trattativa era in cassaforte https://t.co/497y5PKtrj pic.twitter.com/c35IlM0tCF

— Persemprecalcio (@persemprecalcio) June 30, 2019

The post Νάπολι: Έκλεισε ο Μανωλάς, βγήκαν και οι φανέλες appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα