Ολυμπιακός: Η υπόσχεση του Ντουρμισάι

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την πρώτη εβδομάδα παρουσίας στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας, με δύο φιλικά. Φυσικά και ξεχώρισαν παίκτες, όπως ο Φιορίν Ντουρμισάι. Που έχει δώσει υπόσχεση να μην είναι απλά της σειράς.

Τα δύο συγκεκριμένα φιλικά για τον Πέδρο Μαρτίνς ήταν απλά για δοκιμές προσώπων σε διάφορες θέσεις, αλλά και συστημάτων. Γιατί ακόμα ο Πορτογάλος δεν έχει δείξει τις διαθέσεις του.

Για τον τρόπο που θα λειτουργήσει αναφορικά με τα πρόσωπα. Γιατί το σύστημα 4-2-3-1

δεν θα αλλάζει, παρά το 4-3-3 και το 4-4-2 που δοκιμάζει στα φιλικά.

Χρήσιμα συμπεράσματα θα βγουν στα δύο φιλικά που έρχονται και περισσότερο σε αυτά της Αυστρίας.

Ωστόσο κάποιοι από τους νεοφερμένους, έδειξαν από την αρχή, πως κάτι έχουν. Πως μπορούν να σταθούν και να αποτελέσουν την έκπληξη.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι ένας από αυτούς. Ανεξάρτητα από αυτά που έχουν ακουστεί, ο 22χρονος άσος δεν ήρθε από τον Πανιώνιο για να περάσει εξετάσεις. Και αν ικανοποιήσει να μείνει, αλλιώς να δοθεί δανεικός.

Ο Ολυμπιακός και η δουλειά του Ντουρμισάι

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχέδια για τον Ντουρμισάι. Τα οποία σαφώς και θα περιμένει να τα ενισχύσει με την παρουσία του στην προετοιμασία.

Ο ίδιος έχει δώσει την υπόσχεση να ανταποκριθεί. Περισσότερο στον εαυτό του, αλλά και στις αρχικές του κουβέντες με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Στις δύο συμμετοχές του στα φιλικά έδειξε πως έχει και την αυτοπεποίθηση.

Μεγάλη η δουλειά που έχει κάνει και το διάστημα, πριν πάει στην Εθνική ανδρών, αρχές του καλοκαιριού, αλλά και με την επιστροφή του.

Δούλεψε σκληρά ατομικά. Κάτι που έκανε και στον Πανιώνιο, ειδικά τους τελευταίους μήνες της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Με ειδικές προπονήσεις, όπου είχαν βάση σε τελειώματα με πολλούς τρόπους.

Σίγουρα ο χρόνο και οι παρουσίες του σε προπονήσεις και φιλικά, θα δείξουν περισσότερα. Αλλά το ξεκίνημα είναι ελπιδοφόρο.

Ο Ολυμπιακός περιμένει να βγει και το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Γιατί υπάρχουν οι προϋποθέσεις.

Και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να του δώσει τα κατάλληλα εφόδια. Τον βλέπει σαν μια ανάλογη περίπτωση με αυτή του Γιώργου Μασούρα. Που ήρθε τον Ιανουάριο από τον Πανιώνιο κι έδειξε πως μπορεί να δώσει λύσεις.

The post Ολυμπιακός: Η υπόσχεση του Ντουρμισάι appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα