Άρης: Το «στολίδι» στο οποίο θα κάνει προετοιμασία (pics)

Σε ένα ξενοδοχείο πραγματικό «στολίδι» το οποίο παρέχει όλες τις απαιτούμενες ανέσεις σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, θα πραγματοποιήσει ο Άρης το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο λόγος για το «Bilderberg Hotel Klein Zwitserland» στο οποίο οι «κίτρινοι» θα καταλύσουν από την Δευτέρα (1/7) έως τις 13 του μήνα.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται στα δυτικά του Άρνεμ και θα αποτελέσει τη βάση του Άρη για κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Εκεί

ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του καλούνται να βάλουν τις βάσεις για μια σεζόν πολύ απαιτητική που αρχίζει νωρίς με την επιστροφή της ομάδας στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Οπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες πρόκειται για μια πολύ όμορφη τοποθεσία και ένα ξενοδοχείο που όπως φαίνεται διαθέτει όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται μια ομάδα για να «χτιστεί».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ για το μέρος όπου θα καταλύσει ο Άρης:

«Για την Ολλανδία αναχωρεί αύριο το πρωί η αποστολή του ΑΡΗ, προκειμένου να πραγματοποιήσει -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή της ομάδας μας θα καταλύσει (μέχρι τις 13 Ιουλίου) στο «Bilderberg Hotel Klein Zwitserland», που βρίσκεται στο Heelsum, δυτικά του Άρνεμ.

Μια ήσυχη περιοχή, ιδανική για προετοιμασία, η οποία περιβάλλεται από τη δασική έκταση του Veluwe.

Το ξενοδοχείο παρέχει όλες τις ανέσεις. Γυμναστήριο, σάουνα, εσωτερική πισίνα και χώροι αναψυχής.

Το αθλητικό κέντρο βρίσκεται στην ίδια περιοχή και σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών από το ξενοδοχείο. Οι εγκαταστάσεις (γήπεδα, αποδυτήρια και οι υπόλοιπες κτιριακές εγκαταστάσεις) ανήκουν στην Renkumse «Wilhelmina» και πληρούν όλες τις προδιαγραφές για μια άρτια προετοιμασία».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ξενοδοχείο και τις εγκαταστάσεις

The post Άρης: Το «στολίδι» στο οποίο θα κάνει προετοιμασία (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα