Σισέ: «Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε»

Ο Παπ Αμπού Σισέ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα πάψει να παλεύει για να ανατρέψει την κατάσταση στην κορυφή της Super League.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάρουν τη νίκη στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σισέ στα κανάλια Novasports:

Για

το αποψινό ματς: «Ήμασταν προετοιμασμένοι. Ξέραμε πως ο αγωνιστικός χώρος θα ήταν δύσκολος και πως το ματς θα ήταν επίσης δύσκολο. Ήμασταν, όμως, προετοιμασμένοι να τα ξεπεράσουμε όλα και να φτάσουμε στη νίκη».

Για το αν η ωριμότητα της ομάδας την έκανε να φτάσει στη νίκη: «Είμαστε μία μεγάλη ομάδα και είχαμε δουλέψει πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είχαμε προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο. Ξέραμε, λοιπόν, πώς να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι αυτό. Ακολουθήσαμε τις συμβουλές του προπονητή μας και ήμασταν έτοιμοι για να τα ξεπεράσουμε όλα και να νικήσουμε».

Για το αν μπορεί να ανατραπεί η εικόνα στην κορυφή της βαθμολογίας: «Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε. Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν τη βαθμολογική διαφορά».

Χριστοδουλόπουλος: «Κάναμε πάρα πολύ ώριμο παιχνίδι»

The post Σισέ: «Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε» appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα