Μόσχα: Στους 41 οι νεκροί από την αεροπορική τραγωδία (vids)

11:22 6/5/2019 - Πηγή: Sportime

Μόσχα: Τραγωδία στη ρωσική πρωτεύουσα, αφού αεροπλάνο της Aeroflot πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά και να χάσουν τη ζωή τους 41 επιβάτες.

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία από φωτιά σε αεροσκάφος της Aeroflot κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης στο αεροδρόμιο Σερεμέτιοβο της Μόσχας.Σύμφωνα με μαρτυρίες, η προσγείωση του αεροσκάφους ήταν βίαιη,
καθώς αναπήδησε πάνω από δύο φορές στον διάδρομο. Παράλληλα, η άτρακτος είχε τυλιχτεί στις φλόγες, με συνέπεια να βρουν τραγικό θάνατο τουλάχιστον 41 από τους 78 επιβάτες, μεταξύ των οποίων ήταν και παιδιά.

Επιπρόσθετα, σοκ προκαλούν τα βίντεο που κυκλοφορούν μέσα από την καμπίνα των επιβατών. Εκεί διακρίνεται η φωτιά που άρπαξε το φτερό, λίγο πριν την μεγάλη έκρηξη, που τύλιξε σχεδόν ολόκληρη την άτρακτο στις φλόγες.

The plane is on fire at Sheremetevo airport in Moscow #BreakingNews #CNN #BBC pic.twitter.com/pQrsOboAJV

— Sanat Sharipov (@SanatSharipov) May 5, 2019

Το πλήρωμα του Sukhoi Superjet 100 επρόκειτο να πραγματοποιήσει προγραμματισμένο δρομολόγιο για το Μουρμάνσκ,

Μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του χτυπήθηκε από κεραυνό, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας τα όργανα του.

Η εταιρεία Aeroflot στην επίσημη ανακοίνωσή της ανέφερε ότι το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση SU 1492 «επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους» και πως η πυρκαγιά έχει πλέον κατασβεστεί.

BREAKING: A passenger plane has landed while on fire at Moscow’s International Airport. pic.twitter.com/XRTGxCU28H

— Breaking News Global (@BreakingNAlerts) May 5, 2019

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αεροπλάνο χτύπησε δύο φορές στον διάδρομο κατά την προσγείωσή του», είπε ένας εκπρόσωπος των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της Ρωσίας.

Видео из салона самолета Москва-Мурманск, сгоревшего при посадке в Шереметьево.

Люди в панике, огонь охватывает почти все за бортом. pic.twitter.com/CAjKgT8cZQ

— Breaking Mash (@BreakingMash) May 5, 2019

The post Μόσχα: Στους 41 οι νεκροί από την αεροπορική τραγωδία (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα