Αντετοκούνμπο: “Με έχουν ρίξει κάτω 15 φορές” (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στον Κάιρι Ίρβινγκ, σχετικά με τις βολές που έχει κερδίσει στις έως τώρα αναμετρήσεις των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπόστον Σέλτικς. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης τόνισε πως οι δυο ομάδες παίζουν στα όρια του φάουλ και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πολλά σφυρίγματα και πολλές βολές. Παράλληλα, υπογράμμισε πως τον βοηθούν οι συχνές διακοπές για τις βολές, καθώς παίρνει ανάσες.

Αρχικά, ο παίκτης των “ελαφιών” δήλωσε: “Εγώ προσπαθώ να είμαι επιθετικός. Και οι δύο ομάδες παίζουν στο όριο του φάουλ, πολύ δυνατά. Έτσι θα
υπάρχουν περισσότερα σφυρίγματα, όταν πηγαίνεις κοντά στο καλάθι. Με έχουν ρίξει στο παρκέ σε αυτή τη σειρά ήδη περίπου 15 φορές, οι μισές φορές ήταν φάουλ και δόθηκαν. Όμως δεν προσπαθώ να εστιάσω σε αυτό, αλλά στην ομάδα μου και την προσέγγιση που πρέπει να έχω”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης τόνισε για τα όσα υποστήριξε ο Ίρβινγκ για τις βολές και τον ρυθμό του αγώνα: “Εμένα με βοηθά πολύ. Δεν με ενδιαφέρει αν καθυστερεί το ρυθμό του αγώνα. Προσωπικά μου δίνει την ευκαιρία να πάρω και κάποιες ανάσες. Δεν ξέρω τι βλέπει ο Κάιρι”.

Το σχετικό βίντεο:

"I just go in there strong and try to finish."#FearTheDeer | #NBAPlayoffs pic.twitter.com/ke0Igih66P

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 6 Μαΐου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα