Μόρις: Έπαθε πλάκα με τον κόσμο του Άρη

Εκστασιασμένος  ήταν ο Τζέιλεν Μόρις με τα όσα έζησε στο «Nick Galis Hall» κατά το χθεσινό (29/9) ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ που βρήκε νικητή τον «Αυτοκράτορα». Ο Αμερικανός παραδέχθηκε οτι πρώτη φορά ζει τέτοια ατμόσφαιρα, εκθειάζοντας τους 5.000 οπαδούς των «κίτρινων» οι οποίοι ομολογουμένως έδωσαν «ρεσιτάλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το ματς της… ζωής του ο Μποχωρίδης, ρεκόρ 17ετίας ο Σμιθ

Να αναφέρουμε οτι ο Μόρις ήταν από τους διακριθέντες του Άρη, καθώς

σε 30 λεπτά συμμετοχής, είχε 11 πόντους (0/2 βολές, 4/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα), τρία ριμπάουντ, 1 τάπα και 1 κλέψιμο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν κάτι απίστευτο. Ένιωσα υπέροχα. Φάνηκε ότι ο κόσμος με τέτοια συμπαράσταση μπορεί να μας πάει μακριά. Δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ μπροστά σε τέτοιο κόσμο και σε τέτοια ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό στο ξεκίνημα ήμουν λίγο νευρικός, αλλά το θέμα είναι να παίξεις μπάσκετ.

Αυτό κάνω σε όλη τη ζωή μου, οπότε ήταν ακόμα ένα παιχνίδι. Με προετοίμασαν και οι κόουτς για την τρελή ατμόσφαιρα που θα ζούσα, όπως συμβαίνει σ’ αυτά τα ντέρμπι και όσο περνούσε η ώρα το συνήθισα και έπαιξα αυτό που μπορούσα», είπε.

Ο 25χρονος παραδέχθηκε ότι ουσιαστικά βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής καθώς… «η μεγαλύτερη διαφορά της Ευρώπης σε σχέση με τις ΗΠΑ είναι ότι υπάρχει λιγότερος χώρος και περισσότερη κίνηση. Οπότε, πρέπει να συνεχίσω να μαθαίνω, να προσαρμόζομαι και να βελτιώνομαι κάθε μέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκα ρυθμό, έτσι ήθελα να μπω πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Νομίζω ότι στη συνέχεια έπαιξα με περισσότερη ενέργεια, πέτυχα κάποια καλάθια και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει», κατέληξε ο Μόρις.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime

The post Μόρις: Έπαθε πλάκα με τον κόσμο του Άρη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα