Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Αλέξανδρος – Αυτός τον μαχαιρώνει

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά». Μία νέα απόπειρα δολοφονίας σοκάρει τους πρωταγωνιστές.

Η Ιωάννα με τον Άρη συνεχίζουν να αγωνίζονται σκληρά για την επιμέλεια της κόρης τους. Εκείνος την απειλεί ακόμη και ότι θα τη σκοτώσει αυτή όμως δε το βάζει κάτω. Η διαμάχη μαζί του θα είναι χρονοβόρα και επίπονη και η αρχή

θα γίνει με το ότι θα πρέπει να αποδείξει πως δεν είναι ψυχικά ασθενής.

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Αυτός μαχαιρώνει τον Αλέξανδρο

Ο Οδυσσέας και ο Νίκος καταφέρνουν να αποδείξουν πως ο Αλέξανδρος και ο Άρης ευθύνονται για τη φωτιά. Τα αδέρφια συλλαμβάνονται. Ωστόσο θα καταφέρουν και πάλι να τα μπαλώσουν και να αφεθούν ελεύθεροι.

Γρήγορα όμως συνειδητοποιούν ότι με τα λεφτά δε μπορούν να αγοράζουν τα πάντα. Ειδικά ο Αλέξανδρος ο οποίος αντιμετωπίζει την οργή του Τάσου ο οποίος μαθαίνει την αλήθεια και αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του. Ο Τάσος βάζει τη Φαίδρα να του τηλεφωνήσει και να του πει να βρεθεί με τη Μάνια το βράδυ. Ανυποψίαστος εκείνος πηγαίνει στο ραντεβού.

Στην αυλή όμως τον περιμένει ο Τάσος ο οποίος του επιτίθεται πισώπλατα και τον μαχαιρώνει. Ο Αλέξανδρος σωριάζεται και η Ανθή τρέχει έντρομη κοντά του και βλέπει τον Τάσο.

Διαβάστε επίσης:

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Τέλος Άρης – Ιωάννα – Αυτός την φιλοξενεί

Η γη της ελιάς επομενα επεισοδια: Χαμός με Βασιλική και Στάθη για την Αριάδνη

Έρωτας φυγάς επέμενα επεισόδια: Ανατροπή – Η Αλεξάνδρα παίρνει την θέση της Μαργέτας – Επιστρέφει στον Ιάσονα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα