Άγιαξ: Οι ακαδημίες στην Ουγκάντα και η σπουδαία ελληνική κίνηση

Δεν πάνε πολλά χρόνια από τη δημιουργία ακαδημίας του Άγιαξ στο Ντουμπάι. Γιώργος Καζιάνης και Ντάνιελ Τέιλορ Κούπερ ήταν οι δύο που είχαν βάλει το λιθαράκι τους.

Η εταιρεία τους, η Only4stars, συμμετέχει και σε κάτι ακόμη πιο σπουδαίο. Αποφάσισε να απλώσει χείρα βοηθείας στον ακαδημία του Άγιαξ στην Ουγκάντα.

Η Only4stars έκανε δωρεά αρκετά υλικά αγαθά. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι και ένα μήνυμα ελπίδας και στήριξης προς τα

παιδιά που βρίσκονται στην Ουγκάντα.

Όπως λένε οι εμπνευστές αυτής της αξιέπαινης ενέργειας ο στόχος ήταν η εν λόγω πράξη καλοσύνης να εμπνεύσει τα παιδιά στην Ουγκάντα ώστε να κρατήσουν τα όνειρά τους ζωντανά και α μην τα παρατήσουν.

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μεγάλος και όμορφος και είμαστε όλοι μέλη μίας παγκόσμιας οικογένειας», τονίζουν από την Only4stars.

Πολύς κόσμος έχει ανάγκη από τέτοιες ενέργειες. Ο καθένας θα ήθελε να γνωρίζει πως κάποιος άλλος είναι εκεί για εκείνον και του δίνει έστω και μία μικρή βοήθεια, αυτή που μπορεί. Οι Γιώργος Καζιάνης και Ντάνιελ Τέιλορ Κούπερ δεν έμειναν στα λόγια και στις σκέψεις. Προχώρησαν σε πράξεις αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη συνεργασία τους με τον Άγιαξ.

«Συνεχίστε να ονειρεύεστε, συνεχίστε να παίζετε και να θυμάστε ότι όπου και εάν βρισκόμαστε, είμαστε όλοι μέρος μίας απίστευτης ομάδας» το μήνυμα που θέλησαν να στείλουν ο Έλληνας μάνατζερ και ο συνεργάτης του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AJAX Academy Dubai (@ajaxacademydubai)

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα