ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Μάρκος Αντόνιο και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του

Ο Μάρκος Αντόνιο άργησε να κάνει την πρώτη του κανονική προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ λόγω της θλάσης που τον ταλαιπώρησε για περίπου τρεις μήνες.

Ο Βραζιλιάνος μπήκε την Πέμπτη (2/11) σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης κι ήταν λογικό να πρωταγωνιστεί και σε αρκετά στιγμιότυπα στο VIDEO που δημοσίευσε ο ΠΑΟΚ.

Πώς αναμένεται να εξελιχθούν τα πράγματα από εδώ και πέρα; Το σίγουρο είναι ότι όλοι στον ΠΑΟΚ και κυρίως ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένουν πως και πως τον βραχύσωμο μέσο.

Κι αυτό διότι διαθέτει στοιχεία που λείπουν από τους υπόλοιπους χαφ του Δικεφάλου και κυρίως ταχύτητα με ή και χωρίς την μπάλα.

Είναι μάλλον ουτοπικό να περιμένει κανείς ότι μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα εκτός κανονικών προπονήσεων ο Μάρκος Άντονιο θα είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής στα αμέσως επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό (5/11) και Αμπερντίν (9/11).

Αν υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί πριν από την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, αυτή μάλλον αφορά στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (12/11) που κλείνει τον τωρινό κύκλο αγώνων.

Διαφορετικά ο 23χρονος χαφ θα είναι έτοιμος να παίξει με τα ασπρόμαυρα με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα