Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Η Ιωάννα ανακαλύπτει πως ο Άρης πέταξε μωρό στα σκουπίδια – Ο Αλέξανδρος απαγάγει τον Τάσο

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: H νέα σειρά του ΑΝΤ1 θα έχει ραγδαίες εξελίξεις καθώς μετά τη φωτιά οι ζωές όλων των πρωταγωνιστών έχουν αλλάξει.

O Άρης θα ζητήσει από την Ιωάννα να αποφασίσει αν θα τον ακολουθήσει στο σπίτι τους ή αν θα μπει στην κλινική. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο Νίκος ο οποίος του επιτίθεται όμως η Ιωάννα

τον σταματά.

Στη συνέχεια με πρόφαση ότι θα πάρει την τσάντα της μπαίνει στο σπίτι, κλειδώνει την πόρτα και με τη βοήθεια του Νίκου το σκάει για ακόμη μία φορά. Λίγο αργότερα οι δυο τους συναντιούνται στο καινούργιο της καταφύγιο.

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Η Ιωάννα ξεσκεπάζει τον Άρη

Η Ειρήνη εξηγεί στην Ιωάννα ότι ο Άρης πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις για να αναλάβει την κηδεμονία της. Ένα και μόνο στοιχείο εναντίον του μπορεί να ακυρώσει την απόφαση κηδεμονίας που έχει στα χέρια του.

Την ίδια ώρα ο Απόστολος λέει στον Άρη ότι η Φαίδρα και η κόρη της καλύπτουν τον Τάσο ο οποίος ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον Αλέξανδρο.

Η παρέα αναζητά στοιχεία ενάντια του Άρη με σημαντική σύμμαχο τη Φαίδρα. Η Φαίδρα τους αποκαλύπτει ότι πριν χρόνια είχε πάει στην κλινική της μια γυναίκα κακοποιημένη. Της είχε πει ότι είχε πέσει στο θέατρο και να μην πει πουθενά τίποτα. Η Φαίδρα ψάχνει στο αρχείο και βρίσκει το ιστορικό της βλέποντας πως τα χτυπήματά της δεν ήταν σίγουρα από πέσιμο.

Η παρέα ανακαλύπτει πως η γυναίκα είναι μία ηθοποιός με το όνομα Μάγδα η οποία είναι σύζυγος του σωματοφύλακα του Άρη. Εκείνη είναι κατάκοιτη σε ένα κρεβάτι όμως θα δώσει στην Ιωάννα μια πληροφορία που θα φέρει το τέλος των απειλών του Άρη: ο Άρης κάποτε πέταξε ένα μωρό στα σκουπίδια!

Διαβάστε επίσης:

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Ο Κώστας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Νάντια – Μιχάλης – Την εκβιάζει ο πρώην της

Είναι γεγονός – Επιστρέφει με σειρά έκπληξη ο Φιλιππίδης

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα