Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Αθηνά – Αμαλία – Η Αριάδνη δόθηκε για υιοθεσία με υπογραφή της μάνας της

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να καθηλώνει σαρώνοντας την τηλεθέαση της prime time καθημερινά με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες με την Αριάδνη και όχι μόνο.

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στη σειρά του Mega καθώς η Αθηνά με την Αμαλία δείχνουν τα δόντια τους η μία στην άλλη με τον Ισίδωρο να παίρνει το μέρος της γυναίκας του.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Αθηνά  – Αμαλία – Η αλήθεια με την Αριάδνη

Ο

Χρήστος ετοιμάζεται για τον γάμο του με την Αφροδίτη και τα μπάτσελορ παίρνουν φωτιά. Ο νεαρός όμως δεν είναι σίγουρος για το βήμα που πάει να κάνει καθώς το μυαλό του τρέχει συνέχεια στην Αριάδνη.

Στο μεταξύ η Αριάδνη έχει ξεκαθαρίσει στην Ιουλία ότι δε θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της. Ο Στάθης ενημερώνει τον Ισίδωρο και την Ιουλία πως η κόρη του έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει το όνομά της και να πάρει το δικό του επίθετο. Η κοπέλα έχει ήδη κάνει μάλιστα την αίτηση.

Ο Λυκούργος δίνει την πράξη υιοθεσίας της Αριάδνης σε γραφολόγο για να διαπιστωθεί αν έχει υπογραφεί πράγματι από την Ιουλία ή αν υπάρχει πλαστογραφία. Η αποκάλυψη ότι η Ιουλία έχει πράγματι υπογράψει το χαρτί της υιοθεσίας θα τους ταράξει όλους.

Η Αμαλία πηγαίνει ξανά στους ελαιώνες για να μαζέψει ελιές μαζί με τους εργάτες. Η Αθηνά θα γίνει για ακόμη μία φορά έξαλλη μαζί της και θα το μεταφέρει στον Μάνο ο οποίος με τη σειρά του το μεταφέρει στον Ισίδωρο. Εκείνος όμως δε θεωρεί πως κάνει κάτι λάθος η γυναίκα του. Λίγο αργότερα όμως και η Μαρίνα θα έρθει σε σύγκρουση με την Αμαλία όταν διαπιστώνει ότι κάνει όλα τα χατίρια στη μικρή της.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ισίδωρος; Η Χάιδω έξαλλη με τον Λυκούργο που βρήκε σύντροφο

Είναι γεγονός – Επιστρέφει με σειρά έκπληξη ο Φιλιππίδης

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης ανακαλύπτει τον ψευδομάρτυρα της Καλλιόπης

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα