«Μεγάλος προπονητής ο Χιμένεθ, το αποδεικνύει πάλι στην ΑΕΚ»

Υμνοι του προέδρου της Λας Πάλμας Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ για τον προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ.

Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα για την Λας Πάλμας. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας παραδέχτηκε ότι έγιναν σοβαρά λάθη στον καλοκαιρινό σχεδιασμό με τον Ισπανό προπονητή. Λάθη που δεν αφορούν τους προπονητές που ήρθαν και τον Μανόλο Χιμένεθ

ο οποίος ξεκίνησε την χρονιά στα Κανάρια Νησιά και έφυγε λίγο καιρό μετά, με άσχημα αποτελέσματα.

«Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένας μεγάλος προπονητής, που το αποδεικνύει και πάλι στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Σε αυτή τη σεζόν, το πρόβλημα δεν ήταν οι προπονητές. Είχαμε τρεις μεγάλους προπονητές. Το ελάττωμα μας ήταν οι αδυναμίες που δεν εντοπίσαμε το καλοκαίρι», τόνισε ο Ραμίρεθ για τον Χιμένεθ και πρόσθεσε για τον νυν προπονητή Πέπε Μελ: «Θέλει να συνεχίσει μαζί μας και είμαστε ευχαριστημένοι με εκείνον. Είναι ο άνθρωπος μας. Έχει πολλές πιθανότητες να μείνει».

Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός ανέλαβε το καλοκαίρι τη Λας Πάλμας και την άφησε στις 17 Νοεμβρίου στην 5η θέση ύστερα από 14 ματς, με απολογισμό 5 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες. Αποχώρησε μετά από ένα ισόπαλο 2-2 με την Γρανάδα. «Ο στόχος μας είναι πιο φιλόδοξος και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον επαγγελματισμό του, αλλά στο ποδόσφαιρο… κουμάντο κάνουν τα αποτελέσματα» δήλωνε εκείνο το βράδυ ο πρόεδρος Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

The post «Μεγάλος προπονητής ο Χιμένεθ, το αποδεικνύει πάλι στην ΑΕΚ» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα