«ΑΕΚ-Αντερλεχτ έχουν απόσταση… 400.000 ευρώ για Βράνιες»

ΑΕΚ και Αντερλεχτ βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του Ογκνιέν Βράνιες στην ελληνική ομάδα, ένα χρόνο μετά την πώληση του.

Η ΑΕΚ έχει δείξει ξεκάθαρα την πρόθεση της να αποκτήσει τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2020, αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Κάτι για το οποίο ήταν απόλυτα σαφής ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην συνάντηση

του με τον Φρανκ Αντερσεν προ ημερών στο Βέλγιο.

Μάλιστα, δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας «voetbalnieuws.be» αναφέρει ότι ο διεθνής στόπερ της βελγικής ομάδας εισπράττει 800.000 ευρώ ετησίως από την Αντερλεχτ (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022), το οποίο σημαίνει ότι δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο υψηλά αμειβόμενους παίκτες στην ομάδα των Βρυξελλών, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά για τη διοίκηση της ομάδας του. Ο ίδιος πάντως δεν θέλει να ρίξει το κασέ του και η ομάδα του δεν θέλει να πληρώσει για τον παίκτη, σε περίπτωση που παίζει τελικά δανεικός στην ΑΕΚ. Αρα θέλει η Ενωση να πληρώνει όλο το συμβόλαιο του.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ, από πλευράς τους, είναι διατεθειμένοι να αποκτήσουν τον Βόσνιο αμυντικό με ένα πόσο κοντά στα 400.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει και τα 450.000 μαζί με τα μπόνους. Δηλαδή το 50% του συμβολαίου του με την Αντερλεχτ, με την βελγική ομάδα να πληρώνει τα υπόλοιπα. Δηλαδή, όπως γίνεται αντίστοιχα με την Ρόμα και τον Εζεκίελ Πόνσε. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν… αρέσει ιδιαιτέρως στην Αντερλεχτ που περιμένει περισσότερα χρήματα από την Ενωση.

The post «ΑΕΚ-Αντερλεχτ έχουν απόσταση… 400.000 ευρώ για Βράνιες» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα