Μάντζιος: «Τρομερή βελτίωση»

Μάντζιος: Δεν στάθηκε μόνο στις νίκες αλλά και στην απόδοση της Λαμίας.

«Στόχος μας είναι η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, αυτό είπαμε και με τη διοίκηση όταν ήρθα. Έχουμε κάνει μια τρομερή βελτίωση όχι μόνο με τις νίκες, γιατί επιμένω ότι παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια», είπε σχετικά.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Άκης Μάντζιος ανέφερε: «Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να ανοίξουμε το

σκορ, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που είχε μια ανούσια κατοχή.

Κόντρα σε όλα αυτά, δεχθήκαμε ένα γκολ με πέναλτι σε κρίσιμο σημείο και σίγουρα δεν πήγαμε στα αποδυτήρια με την καλύτερη ψυχολογία. Θέλαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, δυστυχώς όμως η γρήγορη αποβολή του Ντάνι μας δυσκόλεψε. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβηκε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έπαιξαν και σήμερα καλά».

Ερωτηθείς αν μπορεί η Λαμία να κοιτάξει το κάτι παραπάνω και να μπει πλέι οφ, απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμα, ο στόχος μας είναι η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, αυτό είπαμε και με τη διοίκηση όταν ήρθα. Έχουμε κάνει μια τρομερή βελτίωση όχι μόνο με τις νίκες, γιατί επιμένω ότι παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια, δεν πήραμε κάτι δυστυχώς, συνεχίζουμε».

Τέλος για την αποβολή του Ντάνι Μπεχαράνο και αν είναι αυστηρή: «Δεν έχω εικόνα, αλλά είδα ότι ο Μπουζούκης είχε κάποιο χτύπημα. Δεν το είδα στην τηλεόραση, σίγουρα όμως ήταν καθοριστική γιατί εκείνη την στιγμή ήμασταν πίσω στο σκορ, στη συνέχεια μείναμε και με παίκτη λιγότερο. Πήγαν πίσω οι όποιες αλλαγές θέλαμε να κάνουμε σε τακτική και παίκτες».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Μάντζιος: «Τρομερή βελτίωση» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα