Ολυμπιακός: Αρέσει η περίπτωση Μαυροπάνου

Το θέμα του Ντίνου Μαυροπάνου δεν είναι καινούργιο. Και το καλοκαίρι είχε βγει το όνομά του στο προσκήνιο, πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Είναι μία περίπτωση η οποία ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους».

Και από τη στιγμή που η Άρσεναλ δείχνει διατεθειμένη να τον δώσει υπό τη μορφή δανεισμού, ο Ολυμπιακός

κοιτάει «ζεστά» την περίπτωσή του. Είναι άλλωστε ένας παίκτης με αρκετό μέλλον και με εμπειρία πλέον και από την Αγγλία.

Μπορεί να βοηθήσει και να δώσει λύσεις στους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Τρία στα τρία για καλές γιορτές

Η ομάδα του Πειραιά θα ψάξει για τον Γενάρη στόπερ, αφού ο Γιασίν Μεριά όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν. Έχει υπάρξει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Τυνήσιο ποδοσφαιριστή. Και φαίνεται πως θα «σκάσει» και σύντομα πρόταση για την πώλησή του.

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Μεριά και για αυτό ο Ολυμπιακός κοιτάει από κοντά και το θέμα του Μαυροπάνου.

Βέβαια μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική κίνηση. Όχι μόνο με τον Μαυροπάνο, αλλά γενικότερα στο μεταγραφικό κομμάτι. Άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που ήθελαν ήταν να δουν την εξέλιξη της ομάδας στην Ευρώπη.

Και από τη στιγμή που συνεχίζουν οι Πειραιώτες την πορεία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τότε θα προχωρήσουν και σε μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Να σημειωθεί πάντως, αναφορικά με τον Μαυροπάνο, πως ο Ολυμπιακός είχε παρακολουθήσει τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό και όταν ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλά τότε είχε έρθει η πρόταση από την Αγγλία και την Άρσεναλ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Αρέσει η περίπτωση Μαυροπάνου appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα