Μανδάς: Ντεμπούτο σε ντέρμπι – Clean sheet και μεγάλη επέμβαση

Εάν του ζητούσαν να γράψει το σενάριο για το ντεμπούτο του στη Λάτσιο, δύσκολα θα διέφερε πολύ. Ο Χρήστος Μανδάς ξεκίνησε σχεδόν ονειρικά στην Ιταλία.

Έκανε φυσικά υπομονή μέχρι να έρθει η στιγμή του. Τελικά ανταμείφθηκε και με το παραπάνω. Ο Ιβάν Προβεντέλ λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του Κυπέλλου με τη Ρόμα ανέβασε πυρετό. Δεν έδωσε καν το παρών στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (10/1).

Αυτή, μάλιστα, δεν ήταν η μόνη σημαντική απουσία που θα είχαν οι «λατσιάλι» απέναντι στη συμπολίτισσα. Ωστόσο, τίποτα δεν φάνηκε. Γιατί όσοι έπαιξαν, βγήκαν μπροστά.

Ανάμεσα

σε αυτούς ήταν και ο Μανδάς. Ποιος να του το έλεγε πως όλα θα κυλούσαν τόσο καλά. Πρώτο παιχνίδι με τη νέα του ομάδα σε ντέρμπι με clean sheet, μεγάλη επέμβαση και πρόκριση. Τι παραπάνω να ζητούσε;

Δεν ήταν πολλές οι φορές που έπρεπε να επέμβει στον αγώνα ο Μανδάς. Ωστόσο, όσες φορές χρειάστηκε, το έκανε και με το παραπάνω. Αποκορύφωμα μία φάση λίγο πριν το φινάλε. Εκεί πραγματοποίησε διπλή επέμβαση και αυτό ήταν αρκετό για να γνωρίσει την αποθέωση στη συνέχεια στο Twitter.

Τα κολακευτικά σχόλια έδιναν και έπαιρναν, αλλά το ποιο βασικό ήταν πως ο 22χρονος Έλληνας τερματοφύλακας φώναξε παρών. Πήρε από τα μαλλιά την ευκαιρία του και έστειλε το μήνυμά του εν όψει της συνέχειας.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα