Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε τον Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου γκαρντ Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Ο Αμερικανός την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα των Ντιτρότι Πίστονς στο NBA, όπου σούταρε με ποσοστό 42,3% από τη γραμμή του τρίποντου. 

Ο ΜακΓκρούντερ ξεκίνησε την καριέρα του από το κολλέγιο του Κάνσας και μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος, Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ. 

«Είναι χαρά μου να είμαι

μέρος ενός τόσο ιστορικού οργανισμού και να παίζω για τους οπαδούς αυτής της όμορφης πόλης. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να αγωνιστώ για να πάρουμε όλες τις νίκες που μπορούμε» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 32χρονος γκαρντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου:

«Η Ολίμπια Μιλάνο κατέληξε σε συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ, γκαρντ 1.94 μ., γεννημένο στις 29 Ιουλίου 1991 στο Λάντοβερ του Μέριλαντ, ο οποίος αγωνιζόταν στους Ντιτρόιτ Πίστονς την περασμένη σεζόν. «Καθώς μπαίνουμε στην αποφασιστική φάση της σεζόν, αποφασίσαμε να εμβαθύνουμε το τμήμα γκαρντ μας με έναν αθλητικό παίκτη που έχει τις δεξιότητες και τον χαρακτήρα που απαιτούνται για να προσαρμοστεί καλά στις ανάγκες μας», λέει ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα