Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός live streaming (25/1)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι σε ένα do or die ματς στο Βελιγράδι δεδομένου πως η ομάδα του Τελ Αβίβ διεκδικεί τις ίδιες θέσεις με τους “πράσινους”.

Στον πρώτο γύρο οι Ισραηλινοί έφυγαν με διπλό από το ΟΑΚΑ. Ιδιαίτερα ευνοϊκή η συγκυρία του Βελιγραδίου αφού ο Παναθηναϊκός δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία στις εξορμήσεις του στο Ισραήλ.

Δείτε
τον αγώνα live ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Η Μακάμπι επισκέφτηκε την Αθήνα και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που πρακτικά δεν κατέβηκε ποτέ. Η εικόνα της δεν ήταν θετική, έδειξε προβλήματα στην άμυνα ενώ η σοβαρότητα της δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Το πρόβλημα της ήταν η επίθεση της που δεν έδειξε τίποτα το ουσιαστικό και η άμυνα της που δέχθηκε αρκετά καλάθια εύκολα. Παρόλα αυτά είναι μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της φετινής διοργάνωσης. Σουτάρει αρκετά και πάντα δημιουργεί πρόβλημα στον αντίπαλο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στα play-offs και λογικά θα καταλάβει και υψηλή θέση εάν συνεχίσει το μπάσκετ αυτό οπότε μιλάμε για ένα σύνολο που κρύβει κινδύνους.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE STREAMING 25/1

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο επί Αταμάν, κερδίζει συχνά με πειστικό μπάσκετ, έχει μάθει να παίζει άμυνα και κερδίζει με εξαιρετικές αποδόσεις σε επίθεση και κάτω από το καλάθι

Ο Λεσόρ είναι εντυπωσιακός, ο Γκραντ είναι πολυεργαλείο και όλα δουλεύουν βάση σχεδίου και πάνε ρολόι. Ενδιάμεσα κέρδισε τον Ολυμπιακό και πήρε ακόμα περισσότερη ψυχολογία για να συνεχίσει την πορεία του προς τα play-offs.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα