Ντόρσεϊ: Κλείνει στη Μακάμπι και παίρνει Ισραηλινή υπηκοότητα!

Μετά την απόκτηση του Όμρι Κάσπι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται κοντά στο να «ταράξει» και πάλι τα «νερά» του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτή τη φορά η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπολου βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, όπως αναφέρει Ισραηλινός δημοσιογράφος!

Συγκεκριμένα ο Ρόι Κοέν με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο τονίζει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών, με τον Ντόρσεϊ να πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο με την «ομάδα του λαού» στις αρχές της εβδομάδας.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος

από τους Μέμφις Γκρίζλις και παρότι έδωσε προτεραιότητα στο ΝΒΑ, δεν κατάφερε να βρει πρόταση συνεργασίας από τον «μαγικό κόσμο».

Έτσι αν η μεταγραφή στην Μακάμπι ολοκληρωθεί θα είναι η πρώτη φορά που ο 23χρονος Έλληνας γκαρντ (ύψους 1.93μ.) θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Μάλιστα την είδηση επιβεβαιώνει και η ισραηλινή ιστοσελίδα «www.sport5.co.il» η οποία πάει το πράγμα και… παρακάτω. Συγκεκριμένα κάνει λόγο για υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 1+1 έτους  έναντι 700.000 δολαρίων ετησίως.

Το ρεπορτάζ προσθέτει ότι είναι πιθανό ο διεθνής γκαρντ να λάβει και την ισραηλινή υπηκοότητα, καθότι η γιαγιά του από την πλευρά της μητέρας του κατάγεται από το Ισραήλ.

Θυμίζουμε ότι στις 25 Ιουλίου ο Ντόρσεϊ είχε ενημερώσει την ΕΟΚ ότι δεν επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Ο βασικός λόγος ήταν διότι  επιθυμούσε να παραμείνει στις ΗΠΑ, ώστε να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Οι όποιες επαφές δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι ο Ντόρσεϊ πήρε την απόφαση να έρθει στην Ευρώπη για τη Μακάμπι.

Με την προσθήκη του η ομάδα του Σφαιρόπουλου ενισχύεται σημαντικά στην περιφέρεια.

עדכון: דורסי על סף חתימה. צפוי לקרות כבר בתחילת השבוע https://t.co/b9RsIuHaeP

— Roi Cohen (@RoiCohen99) August 16, 2019

עכשיו ב-@sport5il: מכבי ת»א בוחנת את צירופו של טיילר דורסי, ששיחק בשנתיים האחרונות ב-NBA ועשוי לקבל אזרחות ישראלית

— Roi Cohen (@RoiCohen99) August 16, 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ντόρσεϊ: Κλείνει στη Μακάμπι και παίρνει Ισραηλινή υπηκοότητα! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα