Μπάγερν: Τα βρήκε με «Μπάρτσα», παίρνει Κουτίνιο!

Σε ένα από τα μπαμ του καλοκαιριού, προχωράει η Μπάγερν Μονάχου μετά τη συμφωνία της με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο!

Οι Γερμανοί τα βρήκαν σε όλα με την Μπαρτσελόνα και αναμένεται ο παίκτης την Κυριακή στο Μόναχο για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Η συμφωνία έχει να κάνει με δανεισμό του παίκτη και όχι μεταγραφή.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1» η Μπάγερν Μονάχου θα θα πληρώσει 12 εκατομμύριο ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Και μετά το τέλος του δανεισμού του παίκτη

θα υπάρχει οψιόν αγοράς, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το νούμερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Στοίχημα 16/8 Μανωλίδης: Μπάγερν, μακροχρόνια, Μπάρτσα!

Αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιωθούν οι Γερμανοί για τα όσα γράφουν, με την άφιξη του παίκτη την Κυριακή στο Μόναχο. Έτσι ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Μπάγερν: Τα βρήκε με «Μπάρτσα», παίρνει Κουτίνιο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα