"Πονοκέφαλος" οι... κομμένοι και οι δανεικοί

Αν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται αρκετά κοντά στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού τους σχεδιασμού, δύο θέματα παραμένουν ακόμα ανοικτά και... "καίνε" τους Πράσινους. Το ένα αφορά τους "κομμένους" παίκτες, αφού δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη με κανένα από τα "βαριά" συμβόλαια. Οι περιπτώσεις των Αντονί Μουνιέ και Βαγγέλη Οικονόμου είναι προτεραιότητα για το Τριφύλλι, ωστόσο επικρατεί στασιμότητα και με τους δύο παίκτες, αν και πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Οικονόμου έχει δείξει
διάθεση αποχώρησης και έχει καλή επικοινωνία με το Νίκο Νταμπίζα, ενώ ο Μουνιέ συνεχίζει τις προπονήσεις στο Κορωπί με το γκρουπ των "κομμένων" και δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για να βρει ομάδα.

Ασφαλώς και το θέμα του Μουνιέ προβληματίζει ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφού πρόκειται για τον πλέον υψηλόμισθο ποδοσφαιριστή και το "σκληρό πόκερ" μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστεί μέχρι και την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν αρκετά ονόματα στη λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους (αποζημίωση ή αδυναμία εύρεσης ομάδας) δεν έχουν αποχωρήσει από το σύλλογο. Οι Τζανδάρης, Στάικος, Παντελάκης, Αρμενάκας παραμένουν μέχρι... νεωτέρας στο Κορωπί, όπως βέβαια και οι ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, οι οποίοι προορίζονται για δανεισμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα