Μάικλ Τζόρνταν: Δωρίζει 1 εκατ. δολάρια στους πληγέντες στις Μπαχάμες!

Ο θρύλος του NBA, Μάικλ Τζόρνταν, δείχνει για άλλη μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπό του, δωρίζοντας 1 εκατομμύρια δολάρια στους πληγέντες από τον τυφώνα Ντόριαν στις Μπαχάμες.

Τις πληγές τους μετρούν οι Μπαχάμες μετά τον καταστροφικό κυκλώνα Ντόριαν, που έπληξε τα νησιά Abaco και Grand Bahama, στο εξωτικό αρχιπέλαγος της Καραϊβικής.

Το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα είχε ως αποτέλεσμα 50 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους και περισσότεροι από 70 χιλιάδες να μείνουν άστεγοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ: Χάουαρντ: Τάπες σε παιδάκια λίγο πριν τους Λέικερς (vid)

Ο θρύλος του ΝBA και νυν ιδιοκτήτης των Σάρλοτ, Μάικλ Τζόρνταν, έδειξε ξανά το ανθρώπινό πρόσωπό του, όπως έχει κάνει και προηγούμενες φορές. Έτσι, προχώρησε σε δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων στους πληγέντες.

«Είμαι συντετριμμένος που βλέπω την καταστροφή που ο τυφώνας Ντόριαν έφερε στις Μπαχάμες, όπου έχω περιουσία και επισκέπτομαι συχνά. Η καρδιά μου είναι δίπλα σε κάθε έναν που υποφέρει και σε εκείνους που έχασαν αγαπημένους. Όσο οι προσπάθειες συνεχίζονται, θα είμαι κοντά και δουλεύω στο να βρω μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, όπου οι δωρεές θα έχουν την καλύτερη απήχηση. Οι κάτοικοι στις Μπαχάμες είναι δυνατοί και αντιστέκονται και εύχομαι η προσφορά μου θα βοηθήσει όσους δουλεύουν για να επανέλθουν από την καταστροφική θύελλα», αναφέρει η δήλωση του Τζόρνταν.

Statement From Michael Jordan pic.twitter.com/JIcPGE8y2C

— Estee Portnoy (@esteep) September 10, 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Μάικλ Τζόρνταν: Δωρίζει 1 εκατ. δολάρια στους πληγέντες στις Μπαχάμες! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα