Λουτσέσκου: Πέταξε το «γάντι» για την ανανέωσή του στον ΠΑΟΚ – Αυτή είναι η προτεραιότητά του

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της Ρουμανίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος… τρέχει τον προγραμματισμό του για την επόμενη σεζόν, καθώς πρόσφατα προχώρησε στην ανανέωση των συμβολαίων του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και του Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ένα από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται στο φινάλε της σεζόν, είναι και αυτό του Ρουμάνου τεχνικού, όπου δεν υπάρχουν εξελίξεις.

Σε

ερώτηση που του έγινε στο prosport.ro, πέταξε το… γάντι καθώς τόνισε πως για τον ίδιο αποτελεί προτεραιότητα ο Δικέφαλος και πως βάζει στην άκρη όλες τις προτάσεις που έχει δεχτεί.

Η επιθυμία του λοιπόν είναι ξεκάθαρη, έχοντας δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους της ομάδας και μέχρι τον Απρίλιο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι.

Έχει περάσει πέντε χρόνια της καριέρας του στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είναι έτοιμος για ιστορικό ρεκόρ.

«Δεν ξέρω τι θα είναι και δεν έχει νόημα να μιλάμε τώρα, ιδανικά θα μιλούσαμε μετά το τέλος της σεζόν, αλλά μάλλον δεν θα είναι δυνατό, οπότε θα το κάνουμε κάποια στιγμή τον Απρίλιο, τότε θα πάρουμε την απόφαση. Εγγυημένα όμως, η πρώτη ομάδα με την οποία θα συζητήσω για νέο συμβόλαιο είναι ο ΠΑΟΚ, το υποσχέθηκα και το οφείλω στον κόσμο εδώ. Έχω μια καλή, πολύ καλή σχέση με όλους αυτούς, είμαι και συναισθηματικά συνδεδεμένος με τη διοίκηση αυτού του συλλόγου, που με εκτίμησε και με εκτιμά. Υπήρχαν προφανώς προσφορές, και υπάρχουν, αλλά αρνήθηκα να συζητήσω λεπτομέρειες γιατί είμαι με συμβόλαιο. Το μόνο που με νοιάζει πλέον είναι ο ΠΑΟΚ», είπε σχετικά για το μέλλον του.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα