Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ 4-0: Σικ-άτες «ασπιρίνες» ποδοπάτησαν τα «πουλάρια» (VIDS)

Πρωταγωνιστές από το προηγούμενο EURO είχε η αναμέτρηση Μπάγερ Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ. Ο Πάτρικ Σικ ήταν ο ωραίος και ο Γιάν Ζόμερ ο… μοιραίος.

Οι «ασπιρίνες» έκαναν πάρτι απέναντι στα «πουλάρια», τα οποία συνέτριψαν με το ευρύ 4-0. Το 1-0 προήλθε από λάθος του τερματοφύλακα της Γκλάντμπαχ. Το αυτογκόλ του Ζόμερ βάζει υποψηφιότητα για το αυτογκόλ της χρονιάς, καθώς έμεινε άγαλμα στο σουτ του Μάχερ, το οποίο βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια προσέκρουσε στο κορμί του καταλήγοντας στα δίχτυα σε στιλ μπιλιάρδου.

Στη συνέχεια

η Λεβερκούζεν πήρε… φωτιά και ο Πάτρικ Σικ με όμορφο τελείωμα έγραψε το 2-0. Αυτό έμελε να είναι και το σκορ του ημιχρόνο, αλλά το μαρτύριο της Γκλάντμπαχ δεν είχε τελειώσει.

Ο Ντιαμπί έκανε το 3-0 στο 55ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ, ενώ λίγο πριν τη λήξη, ο Αμίρι ολοκλήρωσε την καθηλωτική εμφάνιση των γηπεδούχων, οι οποίοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στην Bundesliga.

Η Γκλάντμπαχ απογοήτευσε, καθώς μετά το 1-1 κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου είχαν δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες. Με αυτό το 4-0, αυτές σίγουρα προσγειώθηκαν απότομα.

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας και που βρίσκεται πλέον η Λεβερκούζεν στη βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Είπε το «ναι» ο Άκπομ για επιστροφή!

Ενταση και χτυπήματα Μπαράλες με Τζαβέλλα!

Παολίνα Ζογγλοπίτη: Δείτε πως είναι η κόρη της Πάολα

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα