Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 1-2: Νικητές με Φαν Ντάιναν οι Κρητικοί

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ: Φιλικό με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος έδωσαν στην Καλλιθέα οι δύο ομάδες και οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-1.

Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε στην ώρα του, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ έκλεισαν το μεταξύ τους φιλικό για να έχουν ρυθμό οι παίκτες τους. Όλα δείχνουν, άλλωστε, πως από βδομάδα θα ξεκινήσουν τα επίσημα ματς.

Λίγο καλύτεροι έδειξαν συνολικά οι «ασπρόμαυροι». Δική τους ήταν και η πρώτη ευκαιρία του αγώνα.

Στο 13′ ο Νέιρα δοκίμασε το πόδι του και ο Βέρχουλστ έδιωξε. Τρία λεπτά μετά ο Ματέι δεν κατάφερε να νικήσει τον Επασί. Φάσεις πολλές, πάντως, δεν υπήρχαν στο πρώτο ημίχρονο.

Κάπως καλύτερα ήταν τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47′ ο Καστάνιος μπήκε στην περιοχή και άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, μόλις τρία λεπτά κράτησε το προβάδισμα του ΟΦΗ, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης ισοφάρισε στο 50′ με τον Σαχλί. Στο 75′ ο Ντάουντα είχε μία καλή στιγμή και στο 78′ ο Νοικοκυράκης. Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 84′. Σκόρερ ο Φαν Ντάινεν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Φατιόν, Βίκιντας, Ματέι, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ιωαννίδης.

ΟΦΗ: Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Μαρινάκης, Καστάνιος, Γρίβας.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Στέλνουν εκτάκτως ειδικά εμπόδια με φορτηγά του Ελληνικού Στρατού

Rafale: Πότε οι Τούρκοι κατάλαβαν ότι έμπλεξαν – Γι αυτό σοκαρίστηκαν με τα ελληνικά

Rafale: Τέλος οι αερομαχίες στο Αιγαίο – Πριν μπουν οι Τούρκοι θα είναι λοκαρισμένοι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα