Λεβαδειακός: Πήρε Πολέτο και… τρεις τερματοφύλακες

Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Λεβαδειακός. Κλείνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον αυτές τις μέρες και ταυτόχρονα τα όποια κενά έχει στο ρόστερ του.

Η ηχηρή κίνηση είναι ο Λούκας Πολέτο. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στους «πράσινους» και στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν ως δανεικός από την Ξάνθη. Ο Λεβαδειακός τον παίρνει ξανά γνωρίζοντας τι μπορεί να προσφέρει.

Από εκεί και πέρα, τον έναν τερματοφύλακα μετά τον άλλον ανακοινώνουν οι Βοιωτοί.

Η αρχή έγινε με τον Στέφανο Στογιάνοβιτς. Πρόκειται για 23χρονο Σέρβο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Γιαγκοντίνα: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Stefan Stojanović. Ο γεννημένος στις 9/2/1997 Σέρβος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια».

Η συνέχεια δόθηκε με τους εξής νεαρούς: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίων με τους τερματοφύλακες Edward Ogbebor-Onaiwu και Παναγιώτη Μπεσσή.

Ο 20χρονος, ύψους 1,94m νιγηριανός (με αγγλικό διαβατήριο) Edward Ogbebor-Onaiwu, ο οποίος είναι πλέον από τις πρώτες επιλογές της εθνικής ομάδας U20 της χώρας του, υπέγραψε συμβόλαιο για 5 χρόνια.
Ωστόσο, για τη φετινή σεζόν θα παραχωρηθεί ως δανεικός στον Παναυπλιακό 2017, αγωνιζόμενος στο Πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Για το ίδιο χρονικό διάστημα υπέγραψε και ο 21χρονος, ύψους 1,97m Παναγιώτης Μπεσσής, ο οποίος σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στη Χαιρώνεια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mais um negócio fechado no último dia da janela! Parabéns @lucaspoletto95 e a todos envolvidos! #PauloRobertoAssessoriaEsportiva @left.sports

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulo Roberto Costa (@paulorobertofut) στις 7 Οκτ, 2020 στις 6:59 πμ PDT

Το άρθρο Λεβαδειακός: Πήρε Πολέτο και… τρεις τερματοφύλακες εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα