Λαμία: Ο Αδάμ, οι θλάσεις και τα τρεξίματα που λείπουν

Γίνεται εύκολα αντιληπτό σε όποιον ασχολείται με τη Λαμία πως το μεγαλύτερο πρόβλημά της τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η φυσική κατάσταση. Ένα από τα λάθη που έκανε ο Γιώργος Πετράκης σε αντίθεση με πιο έμπειρους προπονητές στην κατηγορία, όπως οι Μάκης Χάβος και Άκης Μάντζιος, ήταν ότι δεν πήρε δικό του γυμναστή.

Άφησε την εκγύμναση της ομάδας στον Γιώργο Αδάμ και τελικά το πλήρωσε ακριβά. Στην πρεμιέρα με τον Άρη η Λαμία

ήταν για περίπου 60 λεπτά πολύ καλή και στη συνέχεια… έσβησε. Οι διακόπτες έπεσαν και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Βόλο, ενώ οι θλάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Μπαχανάκ, Βιγιάλμπα και Ρόμανιτς ήταν τα πρώτα «θύματα» μέχρι να φτάσουμε στο ματς με τον Βόλο και εκεί τραυματίστηκε και ο Βύντρα. Τέσσερις αγωνιστικές, ισάριθμες θλάσεις! Στατιστικό που μοιάζει… μοναδικό. Δύσκολα άλλος θα το πετύχαινε.

Δεν είναι, όμως, η μοναδική πρωτιά του Αδάμ. Μέχρι πριν 2-3 χρόνια ίσως να ήταν και ο μοναδικός γυμναστής στη Super League 1 που δεν ήξερε να χρησιμοποιεί τα polar. Έφτασε ένα από τα τότε μέλη του τεχνικού τιμ να του πει «πες μας με ποιο πρόγραμμα δουλεύεις εσύ, να πούμε στη διοίκηση να το αγοράσει». Απάντηση δεν πήρε ποτέ.

Ωστόσο, στη Λαμία έχει βρει το λιμάνι του ο εν λόγω γυμναστής γιατί έχει συγκεκριμένα χαρίσματα. Και κάτι τέτοια τα εκτιμάει ιδιαίτερα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Το άρθρο Λαμία: Ο Αδάμ, οι θλάσεις και τα τρεξίματα που λείπουν εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα