Λέγκια Βαρσοβίας στον δρόμο του Ατρομήτου

21:28 1/8/2019 - Πηγή: Sportime

Ήταν το φαβορί, το έδειξε και στην πράξη. Η Λέγκια Βαρσοβίας πήρε 0-0 στην Φινλανδία από την Κουόπιο και πέρασε στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι Πολωνοί στην έδρα τους είχαν επικρατήσει με 1-0 των Φινλανδών και την Πέμπτη (1/8) κατάφεραν να πάρουν το 0-0 που τους έδωσε την πρόκριση στον 3ο γύρο της εν λόγω διοργάνωσης. Εκεί περιμένουν τον Ατρόμητο.

Σε αντίθεση με τους Περιστεριώτες

η Λέγκια χρειάστηκε να μπει από τον 1ο προκριματικό. Εκεί άφησε εκτός τη Γιουρόπα, ομάδα του Γιβραλτάρ. Εκτός έδρας και πάλι είχαν φέρει 0-0 οι Πολωνοί, αλλά στην έδρα τους είχαν επικρατήσει με 3-0. Αυτό σημαίνει πως μέχρι τώρα δεν έχουν δεχτεί γκολ στη διοργάνωση.

Φυσικά και είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος που μπορεί να βάλει δύσκολα στον Ατρόμητο. Αλλά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει σεβαστές πιθανότητες, εάν είναι σοβαρή. Στα αξιοσημείωτα ότι υπάρχει και ένας παλιός μας γνώριμος στη Λέγκια. Πρόκειται για τον Αντρέ Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος χαφ είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Λέγκια Βαρσοβίας στον δρόμο του Ατρομήτου appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα