ΠΑΟΚ: Έρχεται με γεμάτη την ατζέντα ο Σαββίδης

20:51 1/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Η αναμέτρηση με τον Άγιαξ την προσεχή Τρίτη (6/8) δίνει την ευκαιρία στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη και ν’ αναλάβει δράση.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, μαζί με τους συνεργάτες του, θα κληθεί να πάρει μια σειρά από σημαντικές αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Στην ατζέντα του έχει πολλά

θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ομάδας, τα τηλεοπτικά και ενδεχομένως με πιθανές πωλήσεις.

Ο Σαββίδης γνωρίζει πως ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ζητήσει περεταίρω ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις του αριστερού μπακ, αλλά και του φορ. Είναι γνωστό ότι έχουν προκριθεί τα ονόματα των Μίκο Αλμπορνόε (Ανόβερο) και Γκουστάβο Μπλάνκο (Σαχτάρ). Θεωρείται δύσκολο να υπάρξει κάποια μεταγραφή τις επόμενες ώρες, όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς μέχρι την Δευτέρα ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς στην Τούμπα.

Το  πιο «καυτό» θέμα, όμως για τον Ιβάν Σαββίδη είναι αυτό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τους αγώνες πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ, μπορεί να είχε συμφωνήσει με την διοίκηση της ΕΡΤ στα 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, όμως μετά τις εκλογές τα πάντα ανατράπηκαν. Πλέον, η δημόσια τηλεόραση δεν υπάρχει με την ΠΑΕ να καλείται για το πως θα πορευτεί από εδώ και στο εξής. Οι δρόμοι σ’ αυτή την περίπτωση είναι δύο. Είτε να βρει ξανά δίαυλο επικοινωνία με τη NOVA, κάτι που θέλει και η εταιρία, είτε να καταλήξει στο OPEN TV.

Το τρίτο θέμα έχει να κάνει με πιθανές πωλήσεις, αλλά και αποχωρήσεις παικτών. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν μπει στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού. Κάποιες έχουν προχωρήσει περισσότερο «χτυπώντας» την πόρτα του Δικεφάλου για να μάθουν τα οικονομικά ανταλλάγματα. Στη Μικράς Ασίας για την ώρα δεν έχουν κάποια πρόταση εκτός από ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα