Λάνγκφορντ: «Με κλώτσησαν σκόπιμα και η φανέλα μου σκίστηκε» (pic)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ξέσπασε στο Twitter για την αντιμετώπισή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως τον κλότσησαν εσκεμμένα και του έσκισαν τη φανέλα.

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην ΑΕΚ (89-68) στην πρεμιέρα της Basket

League.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ, που τελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους και 3/9 σουτ εντός πεδιάς, στάθηκε στην άμυνα των «πράσινων», εκφράζοντας τα παράπονά του μέσω twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ματς της… ζωής του ο Μποχωρίδης, ρεκόρ 17ετίας ο Σμιθ

Μάλιστα, «έριξε τα βέλη του» στον Νίκο Παππά, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» τον κλότσησαν εσκεμμένα και του έσκισαν και τη φανέλα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Κιθ Λάνγκφορντ στο twitter γράφει:

«Έκλεισα τα 36 αυτόν τον μήνα. Ο αντίπαλος προπονητής ανέθεσε το μαρκάρισμά μου στον καλύτερο αμυντικό τους, σε έναν παίκτη με δέκα χρόνια στο ΝΒΑ και στον καλύτερο Έλληνα αμυντικό τους στην διάρκεια του αγώνα. Με κλότσησαν (εσκεμμένα) και μου έσκισαν την φανέλα. (Γέλια). Λατρεύω το μπάσκετ».

I turned 36 this month.. in film from the 1st game (L),the other teams coach assigned the best defender(player),10 yr nba’er, and best domestic defender at different points during the game. I was kicked (intentionally) and my jersey was ripped. Lol I f*ckn luv to hoop..#yr15 #aek

keith langford (@keith_langford) September 30, 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Λάνγκφορντ: «Με κλώτσησαν σκόπιμα και η φανέλα μου σκίστηκε» (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα