Πήρε το ντέρμπι ο Ρούμπλεφ – VIDEO

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν ο μεγάλος νικητής του Δευτεριάτικου ντέρμπι στο Πεκίνο, αφού επικράτησε στα δυο σετ του φορμαρισμένου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ…

Ο νεαρός Ρώσος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο Tour τις τελευταίες εβδομάδες και την Δευτέρα πέτυχε ακόμη μια σπουδαία νίκη, θέτοντας νοκ-άουτ από το 500αρι τουρνουά του Πεκίνου, έναν εκ των ημιφιναλίστ του πρόσφατου US Open.

Ήταν αρκετά, 76 λεπτά αγώνα για τον 21χρονο, ώστε να υπερκεράσει το

εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Το Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, επικράτησε με 6-2, 7-5 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Φάμπιο Φονίνι και τον Μιχαήλ Κουκούσκιν.

Sealed with an ace!

@AndreyRublev97 slides past Grigor Dimitrov at @ChinaOpen 6-2 7-5. pic.twitter.com/jqnR98yTlh

Tennis TV (@TennisTV) 30 Σεπτεμβρίου 2019


Σε αντίθεση με τον Ντιμιτρόφ, ο Κάρεν Κατσάνοφ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και επιβλήθηκε του Πάμπλο Κουέβας στα δυο σετ, για να προκριθεί στους “16” καλύτερους του τουρνουά.

Ο Ρώσος χρειάστηκε να σώσει τέσσερα σετ πόιντ του αντιπάλου του στο δεύτερο σετ, “κλείνοντας” εντυπωσιακά την αναμέτρηση τελικά, με νίκη 6-2, 7-6(7). Στον 3ο γύρο, ο Νο9 τενίστας του κόσμου, θα παίξει κόντρα στον Ζερεμί Σαρντί.

Mighty roar, mighty win.

Russia’s @karenkhachanov powers past Pablo Cuevas and into the second round at @ChinaOpen, 6-2 7-6(7). pic.twitter.com/MDbK0ejpDs

Tennis TV (@TennisTV) 30 Σεπτεμβρίου 2019


Από την πλευρά του, ο πολύπειρος Γάλλος αναδείχθηκε θριαμβευτής στο θρίλερ με τον Μάρκο Τσεκινάτο, κερδίζοντας τον ντεφορμέ Ιταλό με 6-7(7), 6-3, 7-6(4).

CHINA OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πήρε το ντέρμπι ο Ρούμπλεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα