Λαμία: Τι θα κάνει ο Λεωνίδας Βόκολος;

00:20 5/3/2024 - Πηγή: Sportime

Έγραψε ιστορία η Λαμία. Για πρώτη μπήκε στα πλέι οφ της Stoiximan Super League τερματίζοντας έκτη. Κέρδισε τις εντυπώσεις με αυτό που παρουσίασε.

Δεν ήταν μόνο συνεπής, έπαιξε και ποδόσφαιρο. Έβγαλε πρωταγωνιστές και κατάφερε να πετύχει κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της.

Κάποιοι από αυτούς που τράβηξαν το κουπί, ήδη το εξαργύρωσαν. Ο Καρλίτος πήρε μεταγραφή στην Αστάνα και μαζί με αυτή ένα παχυλό συμβόλαιο. Από την 300άρα που του έδινε η Λαμία, το κασέ του ανέβηκε αισθητά παραπάνω. Όχι όσο βγήκε προς τα έξω, αλλά και πάλι. Το κλαμπ, μάλιστα, έβγαλε και όσα του είχε δώσει έως τώρα βάζοντας και λεφτά στην άκρη!

Ο Τσιλούλης, ως free agent, πήγε στην ΑΕΚ. Στα 29 του και χωρίς ποτέ έως τώρα να έχει δείξει πως είναι για τόσο ψηλά, η Ένωση του δίνει την ευκαιρία. Το αν θα τον κρατήσει στο δυναμικό της ή θα τον δώσει δανεικό το καλοκαίρι, θα το δούμε. Σε πρώτη φάση όλα δείχνουν πως θα υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους». Εντυπωσιακή η επιβράβευση για την ανοδική του πορεία.

Λίγο έλειψε να πάρει μεταγραφή και ο Τζανετόπουλος. Δεν είπε το «ναι» η Λαμία. Ακόμη και έτσι θα τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους.

Ποιος είναι αυτός που ακόμη δεν τυγχάνει αντίστοιχης αναγνώρισης; Ο δημιουργός αυτής της ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος. Αλήθεια, τι θα κάνει;

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα