e-Sportime (5/3): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Καλό ταξίδι, Ρούξι

23:32 4/3/2024 - Πηγή: Sportime

e-Sportime (5/3): Ο ελληνικός αλλά και ο ρουμάνικος αθλητισμός θρηνεί τον χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Υπόδειγμα αθλήτριας και ανθρώπου.

Μερικές φορές η ζωή μπορεί να φερθεί τόσο σκληρά και άδικα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο ξαφνικός και αναπάντεχος χαμός της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.  Μόλις 46 ετών, η πρώην αθλήτρια των Βριλησσίων του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας άφησε τα ξημερώματα

της περασμένης Δευτέρας την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς!

Το πρωτοσέλιδο της Τρίτης, αφιερωμένο στη μνήμη τους. Κουράγιο πρωτίστως στον γιο της και τους υπόλοιπους συγγενείς της.

e-Sportime (5/3): Η απουσία του Μουκουντί που μετράει – Η προτεραιότητα ονόματι Ελ Κααμπί

Στα λιγότερο μα πολύ λιγότερο σημαντικά, ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

Η προτεραιότητα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν που ακούει στο όνομα Ελ Κααμπί.Η απουσία του Μουκουντί που επηρεάζει ανασταλτικά την ΑΕΚ.Ο Μπερνάρ που πήγε να γυρίσει μόνος του το ματς στο ΗράκλειοΕλλάδα που έγινε… Premier League με 4 κλαμπ να διεκδικούν τον τίτλο

Mαζί και οι στήλες «Koράκι» και «Super League Next Day» με καυτό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες, αλλά και στο κομμάτι της διαιτησίας με φρέσκο ρεπορτάζ!

Στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ. Μια σελίδα για το αγαπημένο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Σελίδα φυσικά και για τους BIG 5 με τα τελευταία νέα.

Κατεβάστε την e-Sportime (5/3/2024) μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα