Σέφιλντ Γιουν. – Άρσεναλ 0-6: Ο περίπατος των ρεκόρ (highlights)

Το ματς δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σχολιασμό. Το σκορ τα λέει όλα. Τα γκολ της Άρσεναλ πέτυχαν οι Όντεγκαρντ (5′), με αυτογκόλ ο Μπόουγκλ (13′), Μαρτινέλι (15′), Χάβερτς (25′), Ράις (39′), Γουάιτ (58′).

Αυτό που χρειάζεται είναι να αναφέρουμε τι πέτυχε.

Η Άρσεναλ έγινε…

Η πρώτη ομάδα φέτος που πετυχαίνει επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα φέτοςΗ πρώτη ομάδα στην ιστορία του Αγγλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου που κερδίζει τρία συνεχόμενα εκτός έδρας με πέντε ή περισσότερα γκολ
διαφορά και παράλληλα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έγινε η πρώτη που χάνει τρία εντός έδρας με πέντε ή περισσότερα γκολ διαφορά.Επέκτεινε το σερί της σκοράροντας για όγδοο ημίχρονο ποδοσφαιρου δύο ή περισσότερα γκολΈγινε η τέταρτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που κερδίζει επτά ή περισσότερα παιχνίδια στην αρχή μιας χρονιάς με τις προηγούμενες τρεις να είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (9 παιχνίδια το 2009), Λίβερπουλ (7 παιχνίδια το 2020), Μάντσεστερ Σίτι (13 το 2021) και όλες τους κατέκτησαν το πρωτάθλημαΠέτυχε για πρώτη φορά στην ιστορία της πέντε γκολ σε εκτός έδρας αγώνα στο πρώτο ημίχρονοΙσοφάρισε την μεγαλύτερη νίκη εκτός έδρας στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Γκρίμπιτς – Μπόουγκλ, Αχμεντότζιτς (64′ Άρμπλαστερ), Ρόμπινσον, Τράστι – Βίνι Σόουζα, Ντέιβις (46′ Μπρουκς), Νόργουντ (17′ Όσμπορν) – ΜακΑτί (46′ Μπάλντοκ), Χάμερ, ΜακΜπέρνι (46′ Οσούλα)

Άρσεναλ: Ράγια – Γουάιτ (65′ Σοάρες), Σαλιμπά, Γκαμπριέλ, Κίβιορ – Ζορζίνιο (65′ Πάρτεϊ), Όντεγκαρντ, Ράις (74′ Τροσάρ) – Σάκα (46′ Βιέιρα), Μαρτινέλι (64′ Ζεζούς), Χάβερτς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σέφιλντ Γιουν, – Άρσεναλ 0-6,sefilnt gioun, – arsenal 0-6