Λαμία: Σταθερά χωρίς Ασίγκμπα και με νέα πρόσωπα

01:14 1/9/2019 - Πηγή: Sportime

Την πρώτη της νίκη ψάχνει στη Super League 1 την Κυριακή (1/9) η Λαμία, η οποία μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν για τον Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος πήρε στην αποστολή για πρώτη φορά τον Μπαχανάκ και τον Ανάκογλου. Αμφότεροι, όμως, αναμένεται να είναι στον πάγκο, αφού δύσκολα θα αλλάξει η ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, εντύπωση κάνει ο αποκλεισμός

ενός από τη Λαμία. Ο λόγος για τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος έμεινε εκτός για να μπει ο Κατσίκας. Ίσως είναι και μία επιβράβευση επειδή κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων. Ανέτοιμος κρίθηκε ο Μπουλούλης, ενώ ο Ασίγκμπα είναι σταθερά στον πάγο. Τέλος, ο Ζοάν Τομάς δεν βρίσκεται στους εκλεκτούς και αυτό γιατί αποτελεί παρελθόν. Το συμβόλαιο του Ισπανού μεσοεπιθετικού λύθηκε.

Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπαχανάκ, Λούκας Ράμος, Βασιλόγιαννης, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Ανάκογλου, Δημούτσος, Βάντερσον, Σάλιακας, Καραγιάννης Α., Τουράμ, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Λαμία: Σταθερά χωρίς Ασίγκμπα και με νέα πρόσωπα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα