Πανιώνιος: Με απουσίες και αλλαγές στην Τούμπα

00:51 1/9/2019 - Πηγή: Sportime

Απογοητευτικός ήταν ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα κόντρα στον Βόλο. Λίγες μέρες μετά καλείται να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός στην Τούμπα.

Το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι, ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από το Europa League. Θα έχει κίνητρο, θα θέλει να ξεσπάσει και στη Νέα

Σμύρνη το ξέρουν.

Το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να βελτιωθεί ο Πανιώνιος από τη μία στιγμή στην άλλη. Οι απουσίες για ένα ακόμη ματς θα είναι αρκετές και σημαντικές.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον καλύτερο στόπερ του, Ντομίνγκες, και είναι αναγκασμένος να πάει με τους νεαρούς Ευαγγέλου και Σταυρόπουλο. Ο Παπανικολάου παραμένει εκτός, ενώ τραυματίες είναι και οι Μανιάτης και Εμμανουηλίδης. Τη θέση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού θα πάρει λογικά ο Μαξίμοβιτς που πλέον βρίσκεται στο 100%.

Υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσει και ο Αραμπουλί. Δεν είναι τόσο γρήγορος για να φεύγει στην κόντρα, αλλά μπορεί να κρατάει μπάλα και να δίνει ανάσες στους συμπαίκτες του, κάτι που δεν κάνει ποτέ ο Δούμτσιος.

Η αποστολή: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Μπαξεβάνος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Αρσε, Μαξίμοβιτς, Καμαρά, Ρέντζας, Τσιλούλης, Αραμπούλι, Μιλόγεβιτς, Γρίβας.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Πανιώνιος: Με απουσίες και αλλαγές στην Τούμπα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα