Ερυθρός Αστέρας: Πάλι σκόραρε ο Ματέο Γκαρσία (vid)

Για μία ακόμη φορά ο Ερυθρός Αστέρας είχε ως πρωταγωνιστή τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος σκόραρε σε ματς πρωταθλήματος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μετά το γκολ που έβαλε στα προκριματικά του Champions League, σκόραρε με τους «ερυθρόλευκους» και στη Σερβία.

Έδωσε μάλιστα τη νίκη στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ήταν αυτός ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο ματς!

Συγκεκριμένα ο αντίπαλος

του Ολυμπιακού, Ερυθρός Αστέρας, προηγήθηκε στο ματς με τον Πάβκοβ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Βοίβοντίνα κατάφερε να απαντήσει και να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Στοΐκοβιτς στο 36′.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Μπρούνο Γκασπάρ

Ο Ματέο Γκαρσία όμως στο 59′ σημείωσε το νικητήριο γκολ για τους «ερυθρόλευκους», σκοράροντας για πρώτη φορά ο ίδιος στο πρωτάθλημα της Σερβίας.

Με το… καλημέρα ο Αργεντίνος εξτρέμ έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στη Σερβία. Έχοντας σημειώσει μέχρι τώρα δύο γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ερυθρός Αστέρας (Μιλόγεβιτς): Μπόριαν, Ντεγκενέκ, Μιλούνοβιτς, Πανκόβ, Γκόμπελιτς, Κάνιας, Γιόβανσιτς, Ζαντερ, Γκαρσία, Βουκάνοβιτς, Παβκόβ.

#fkcz #delije pic.twitter.com/pbGT40yCaI

— MrRedStarBelgrade (@MrRSB) August 31, 2019

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Ερυθρός Αστέρας: Πάλι σκόραρε ο Ματέο Γκαρσία (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα